Home / Ειδήσεις / Υπουργοί έχουν χάσει τον ύπνο τους

Υπουργοί έχουν χάσει τον ύπνο τους

Μεγάλη απογοήτευση σε τουλάχιστον τρεις υπουργούς, μαθαίνω ότι εκδηλώθηκε μετά τη δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της Metron Analysis για τους πιο δημοφιλείς της κυβέρνησης αλλά και τους χειρότερους, σύμφωνα με την αξιολόγηση των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ένας από τους δημοφιλείς υπουργούς διαμαρτύρεται γιατί λέει ότι δέχεται απίστευτες επιθέσεις από όλες τις πλευρές και κυρίως «εσωκομματικά μαχαιρώματα», για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση του παλαιού ΠαΣοΚ. Και το γεγονός ότι βρίσκεται στα υψηλά πατώματα αποδοχής από τον κόσμο, είναι επιτυχία δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στο υπουργείο του.

Ετερος υπουργός που είναι επίσης δημοφιλής, τουλάχιστον σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσίασε το Mega, θεωρεί ότι η θέση του είναι ιδιαίτερα επισφαλής, επειδή του αφαιρέθηκαν ορισμένες αρμοδιότητες. Είναι τελευταίως  πολύ ανήσυχος και νευρικός  καθώς διαισθάνεται ότι η καρέκλα του στην κυβέρνηση  άρχισε να τρίζει.

Ο τρίτος υπουργός, εξαφανισμένος από τη λίστα των δημοφιλών, αν και πολύ πετυχημένος στο χαρτοφυλάκιο που έχει αναλάβει, δεν καρπώνεται τη δουλειά που κάνει. Και είναι όλο παράπονο γιατί δεν φαίνεται το ιδιαίτερα σημαντικό έργο του. Σε κάθε περίπτωση  οι κίτρινες κάρτες που έδειξε στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Πρωθυπουργός για τα αλληλοκαρφώματα υπουργών και οι φήμες για ανασχηματισμό ακόμη και μέσα στον Οκτώβριο, κάποιοι «έχουν χάσει τον ύπνο τους» (που λέει και ο λόγος).

Πηγή

About ingr