Home / Ειδήσεις / ΥΠΑΙΘ- «Πες την ιδέα σου!»: Πρόσκληση σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές να πουν τις απόψεις τους

ΥΠΑΙΘ- «Πες την ιδέα σου!»: Πρόσκληση σε γονείς, εκπαιδευτικούς, μαθητές να πουν τις απόψεις τους

Μαθητές, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικούς και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη προσκαλεί το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, να καταθέσει τις απόψεις του στην ψηφιακή πλατφόρμα «Πες την ιδέα σου!».

   Στόχος της νέας πλατφόρμας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, είναι «ο άμεσος διάλογος με τους πολίτες και η συνδιαμόρφωση παρεμβάσεων και πολιτικών, μέσω της υποβολής προτάσεων και της αξιολόγησης ιδεών». Οι θεματικές στις οποίες καλούνται οι πολίτες να καταθέσουν τις απόψεις τους, αφορούν το νηπιαγωγείο, το δημοτικό, το γυμνάσιο, το λύκειο, την επαγγελματική εκπαίδευση, το πανεπιστήμιο, τη διά βίου μάθηση, την ειδική αγωγή και κάθε πτυχή της εκπαίδευσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να υποβάλουν την ιδέα τους στο σύνδεσμο dialogos.metiniki.gr.

   «Η αναβάθμιση της παιδείας είναι προϋπόθεση για να έχουν τα παιδιά μας το μέλλον που κάθε ένα ονειρεύεται. […] Δεσμεύομαι, ότι κάθε άποψη θα ακουστεί, κάθε ιδέα θα αξιολογηθεί. Γιατί η πιο αποτελεσματική εκπαιδευτική πολιτική είναι αυτή που διαμορφώνουμε μαζί, μέσα από το διάλογο», αναφέρει στην ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, η υπουργός Νίκη Κεραμέως. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

About skaigr