Home / Internet / Υπάρχει ζωή και μετά το ΙΚΕΑ: 4 εναλλακτικά e-shops όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα είδη σπιτιού

Υπάρχει ζωή και μετά το ΙΚΕΑ: 4 εναλλακτικά e-shops όπου μπορείτε να βρείτε υπέροχα είδη σπιτιού

Φθινόπωρο σημαίνει ένα πράγμα: ανανέωση. Με την αλλαγή της εποχής έρχεται πάντα η διάθεση και για αλλαγή της διακόσμησης. Είτε μόλις έχετε βρεθεί σε νέο σπίτι που χρειάζεται να αποκτήσει χαρακτήρα είτε θέλετε να δώσετε άλλο ύφος στο μέρος που ζείτε εδώ και χρόνια, εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Εάν θεωρείτε ότι το μόνο μέρος που μπορείτε να βρείτε έμπνευση είναι ο ολόφρεσκος κατάλογος του ΙΚΕΑ, σκεφτείτε το ξανά. Υπάρχουν και άλλες εξίσου ωραίες λύσεις, τις οποίες μπορείτε μάλιστα να εξερευνήσετε από την άνεση του καναπέ σας. Και εάν δείτε κάτι που σας αρέσει, πολύ απλά να το κάνετε δικό σας με ένα κλικ.

Ιδού λοιπόν οι τέσσερις εναλλακτικές (μία ξένη και τρεις ελληνικές) που θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε τους χώρους σας πρωτότυπα και ανάλογα με το δικό σας μοναδικό στυλ.

Zara Home

Εάν ποτέ σας δεν πιστεύατε ότι το Zara μπορεί να έχει φοβερά είδη σπιτιού, τώρα ήρθε η ώρα να το κάνετε. Διαθέτει τα πάντα για την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο, μέχρι και ρούχα για το σπίτι ή αρωματικές σειρές. Αν και υπάρχουν μίνιμαλ επιλογές, εμείς το λατρεύουμε επειδή διαθέτει μπαρόκ, έθνικ και animal print σειρές που είναι εξαιρετικά καλόγουστες. Με ένα μόνο κομμάτι μπορείτε να ανανεώσετε την τραπεζαρία ή το σαλόνι σας. Δεν είναι ιδιαίτερα φθηνό, αλλά ποτέ δεν μας έχει απογοητεύσει ποιοτικά σε ό,τι έχουμε πάρει. Bonus: στο e-shop κάνει πραγματικά καλές εκπτώσεις!

Διάφανο

Η ελληνική αλυσίδα δραστηριοποιείται από το 1999 στα είδη επίπλου, διακόσμησης και οικιακού εξοπλισμού και αυτή τη στιγμή διαθέτει συνολικά 11 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα, και όταν λέμε «τα πάντα» το εννοούμε. Από απλά, λευκά σερβίτσια και τηγάνια μέχρι καναπέδες και πίνακες. Είναι το κατάλληλο μέρος για να πάρετε όλα τα βασικά που θα χρειαστείτε, αλλά και μοντέρνα κομμάτια διακόσμησης, σε πολύ καλές τιμές. Να το επισκεφθείτε και τα Χριστούγεννα, θα βρείτε άπειρες επιλογές.

Ανδρεάδης Homestores

Με 30χρονη πορεία στον χώρο της ελληνικής αγοράς οικιακού εξοπλισμού, διαθέτει επίσης όλα όσα χρειάζεται το σπίτι σας. Εμείς το ξεχωρίζουμε πάντα για τα ρουστίκ είδη κουζίνας και διακόσμησης, ενώ αποτελεί και μία πολύ καλή επιλογή για όταν ψάχνετε δώρα για τους φίλους σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάτι που θα σας ενθουσιάσει. Εξυπακούεται βέβαια ότι σε περίοδο εκπτώσεων θα γίνει ο ιδανικός προορισμός.

Sia Home Fashion

Εάν σας λέγαμε ότι υπάρχει έστω και ένα πράγμα που δεν μας αρέσει, τότε μάλλον θα σας λέγαμε ψέμματα. Είναι το ιδανικό μέρος να «περιηγηθείτε» όταν θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας κάτι που θα δίνει την αίσθηση της πολυτέλειας. Λατρεύουμε τα κεριά και τα όμορφα σερβίτσια της εταιρείας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και εάν επιλέξετε, θα ξεχωρίζει και θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

πηγή: http://www.huffingtonpost.gr/

About gus_maverick