Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Τσιάρας: «Αρχίζει η απόλαυση»

Τσιάρας: «Αρχίζει η απόλαυση»

Ως απόλαυση αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα που αρχίζει αύριο ο Γιώργος Τσιάρας, γράφοντας στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη δύσκολη πρεμιέρα των Τρικάλων απέναντι στον Κόροιβο στην Αμαλιάδα.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος φόργουορντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Μετά από μια ακόμη προετοιμασία, γεμάτη προπονήσεις, τρεξίματα, ,φιλικά και επίσημα παιχνίδια για τον θεσμό του κυπέλου, επιτέλους ξεκινά η απόλαυση. Ξεκινά η αγωνιστική δράση, οι αγώνες και ο //πόλεμος// για τη νίκη της ομάδας μας. Νομίζω ότι όλοι οι αθλητές, από το χαμηλότερο επίπεδο μέχρι το υψηλότερο για τον αγώνα ζουν και αναπνέουν. Όλα γίνονται για να είσαι την ήμερα του αγώνα στην καλύτερη κατάσταση. Βέβαια να πούμε και την πραγματικότητα ότι χωρίς τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και τη σωστή αθλητική ζωή ποτέ δε θα είσαι έτοιμος την ώρα του αγώνα.

Τώρα αν μιλήσουμε για την ομάδα μου, τα Τρίκαλα, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σ/ αυτήν την ομάδα κ σ/ αυτή την όμορφη πόλη με τους ωραίους ανθρώπους!

Πιστεύω ότι η ομάδα μας φέτος θα είναι πολύ ανταγωνιστική και με τη δουλειά που γίνεται μέρα με τη μέρα θα είμαστε καλύτεροι. Σαν καινούρια ομάδα που είμαστε, μέσα από τις προπονήσεις προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας τον άλλον.

Έχουμε λοιπόν, ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μια πολύ καλή και σοβαρή ομάδα που πέρυσι έκανε πραγματικά την υπέρβαση μπαίνοντας στα play off, τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα προσπαθήσει να μείνει στο πλάνο που μας έχει δώσει ο coach Φλεβαράκης για όλο το παιχνίδι και θα παλέψουμε για την πρώτη μας σημαντική νίκη που θα μας κάνει πολύ χαρούμενους.

Εύχομαι σε όλους μια υγιή χρονιά πνευματικά και σωματικά και ο Θεός να είναι πάντα δίπλα μας να μας συγχωρεί».

πηγή sport fm

About m bonsu