Home / Αθλητισμός / Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μέσι

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μέσι

Λόγω τραυματισμού

Aθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι θα μείνει είναι εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στη βουβωνική χώρα, στην ισοπαλία (1-1) με την Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών για την Μπαρτσελόνα, θα χάσει τους αγώνες πρωταθλήματος με Σπόρτινγκ Χιχόν και Θέλτα, καθώς και το παιχνίδι των Ομίλων του Champions League με Γκλάντμπαχ. Ο αρχηγός της Αργεντινής είναι πιθανό να απουσιάσει από τις προκριματικές αναμετρήσεις του Μουντιάλ 2018, εναντίον του Περού και της Παραγουάη.

Αν η αποθεραπεία του Μέσι πάει σύμφωνα με το σχέδιο, ο ίδιος θα επιστρέψει εναντίον της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στις 15 Οκτωβρίου

«Δεν είμαι γιατρός και δεν μπορώ να δώσω καμία πληροφορία, αλλά όταν ο Μέσι είναι τραυματίας όλοι χάνουν, το ποδόσφαιρο χάνει,» δήλωσε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε.

Ο Μέσι αναγκάστηκε να χάσει οκτώ εβδομάδες την περασμένη σεζόν μετά τον τραυματισμό στο γόνατο του, αλλά η Μπάρτσα κέρδισε οκτώ από τα δέκα παιχνίδια που έπρεπε να παίξει χωρίς τον Αργεντινό. Ετσι ο Λουίς Ενρίκε δεν δείχνει να ανησυχεί.

«Πέρυσι είχαμε επίσης μια δυσάρεστη κατάσταση, αλλά η ομάδα συνέχισε να παίζει σε υψηλό επίπεδο,» πρόσθεσε ο προπονητής των Καταλανών. «Χωρίς τον Μέσι είμαστε πολύ λιγότερο ισχυροί, αλλά μπορούμε ακόμα να είμαστε ισχυροί, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όπως πρέπει, να παίζουμε με αυτοπεποίθηση».

Επίσης στην επανάληψη αντικαταστάθηκε και ο Σέρχιο Μπουσκέτς, αλλά ο Λουίς Ενρίκε τόνισε ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. «Είναι μια χαρά, προερχόταν από γρίπη και σε ένα παιχνίδι σαν αυτό δεν θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στο τέλος. Έδωσε τα πάντα,» πρόσθεσε ο Λουίς Ενρίκε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About Kostas Athanasoulis