Home / Ειδήσεις / Τραμπ : Η ζωή της συμβούλου και πρώην μοντέλου που κόλλησε κοροναϊό τον πλανητάρχη

Τραμπ : Η ζωή της συμβούλου και πρώην μοντέλου που κόλλησε κοροναϊό τον πλανητάρχη

Με κοροναϊό διαγνώστηκαν ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και η σύζυγός του Μελάνια. Ο Τραμπ υποβάλλεται συχνά σε τεστ για τον κοροναϊό, ωστόσο η συχνότητα των εξετάσεων δεν είναι σαφής.

Ο αμερικανός πρόεδρος πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είχε γράψει ότι τίθεται «σε καραντίνα», όπως και η σύζυγός του, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι στενή συνεργάτιδά του έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό.

Η Χόουπ Χιξ, μέλος του στενού κύκλου των συνεργατών του Τραμπ, «διαγνώστηκε θετική, μόλις το έμαθα», είπε ο πρόεδρος λίγο μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χιξ, 31 ετών, επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος όταν ο Τραμπ πήγε την Τρίτη στο Κλίβλαντ, στην πολιτεία Οχάιο, για να συμμετάσχει στο πρώτο debate με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

Ποια είναι η Χόουπ Χιξ

Ο Χόουπ Σάρλοτ Χιξ, όπως είναι ολόκληρο το ονοματεπώνυμό της, γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου του 1988 και είναι εκτελεστική σύμβουλος δημοσίων σχέσεων και πολιτικός σύμβουλος που υπηρετεί ως ανώτερος σύμβουλος του αμερικανού προέδρου.

Η 31χρονη υπηρέτησε στο παρελθόν ως διευθύντρια επικοινωνιών του Λευκού Οίκου από τον Αύγουστο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018, ενώ προηγουμένως είχε τη θέση της διευθύντριας στρατηγικών επικοινωνιών του Λευκού Οίκου.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ξεκίνησε ως υπάλληλος του Οργανισμού Τραμπ και αργότερα έγινε γραμματέας Τύπου και διευθύντρια πρώιμων επικοινωνιών για την προεδρική εκστρατεία του Τραμπ το 2016, καθώς και εθνική γραμματέας Τύπου για την ομάδα της προεδρικής μετάβασης.

Η Χιξ παραιτήθηκε από τον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο του 2018, εργάστηκε για την Fox Corporation ως επικεφαλής της επικοινωνίας και εκτελεστικός αντιπρόεδρος, ενώ επανεντάχθηκε σε αυτόν τον Μάρτιο του 2020.

Εργάστηκε ως μοντέλο

Στα εφηβικά της χρόνια, η Χιξ υπήρξε μοντέλο, ποζάροντας για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του περιοδικού Greenwich το 2002. Έπειτα, συμμετείχε στην καμπάνια του Ralph Loren, ενώ η ίδια βρίσκεται στα εξώφυλλα των βιβλίων Hourglass Adventures και The It Girl.

Το πρώην μανεκέν, που δούλεψε για την Ιβάνκα Τραμπ στη Νέα Υόρκη, φέρεται να εισακούεται από τον πρόεδρο, ο οποίος ουδέποτε έχει εκφράσει την παραμικρή επιφύλαξη γι’ αυτήν.

Πηγή

About ingr