Home / Ειδήσεις / Τρίτη ταινία «ανθολογίας» Star Wars ετοιμάζει η Disney

Τρίτη ταινία «ανθολογίας» Star Wars ετοιμάζει η Disney

H Disney φαίνεται πως ακολουθεί κατά γράμμα τον προγραμματισμό της για μία ταινία Star Wars κάθε χρόνο.

Ο Μπομπ Άιγκερ, διευθυντικό στέλεχος της Disney, ανακοίνωσε ότι το κοινό μπορεί να περιμένει το 2020 άλλη μία ταινία «ανθολογίας» -η οποία θα αντλεί έμπνευση από το σύμπαν ή από χαρακτήρες του Star Wars, αλλά δεν θα είναι κομμάτι μιας συγκεκριμένης τριλογίας.

Ωστόσο, δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιο θα είναι το θέμα της ταινίας αυτής.

Ο Άιγκερ, μιλώντας σε συνέδριο, είπε ότι ήδη έχει προσληφθεί σεναριογράφος για να δουλέψει πάνω στο σενάριο της ταινίας.

Τον Δεκέμβριο του 2016, έναν χρόνο μετά το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει», θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Rogue One», η πρώτη από τις λεγόμενες ταινίες «ανθολογίας».

Θα ακολουθήσει άλλη μία ταινία «ανθολογίας» που θα έχει ως κεντρικό χαρακτήρα τον Χαν Σόλο -σε σκηνοθεσία Φιλ Λορντ και Κρίστοφερ Μίλερ.

Εκτός από τις ταινίες «ανθολογίας», οι θεατές περιμένουν στις αίθουσες και τα μέρη 2 και 3 της νέας τριλογίας που θα συνεχίζουν την ιστορία που ξεκίνησε με την ταινία «Η Δύναμη Ξυπνάει». Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί στις αίθουσες το 2017, ενώ το τρίτο το 2019.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Guardian, ο Άιγκερ είπε ότι δεν περιμένει το Rogue One του Γκάρεθ Έντουαρντς να είναι τόσο επιτυχημένο όσο το Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει, αν και τόνισε ότι το ενδιαφέρον του κοινού είναι αυξημένο.

Έχοντας δει μια πρώτη κόπια της ταινίας, ο Άιγκερ είπε χαρακτηριστικά: «Λατρεύουμε αυτά που έχουμε δει».

Η Disney έχει, όμως, στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον. Ο Άιγκερ είπε ότι έχει συναντηθεί με την Κάθλιν Κένεντι της Lucasfilm και έχει ξεκινήσει μια συζήτηση για το τι θα γίνει από το 2021 και μετά. Μία παρόμοια συνάντηση είχε με τα στελέχη της Marvel -την οποία η Disney αγόρασε το 2009.

πηγή : in.gr

About Kostas Athanasoulis