Home / Αθλητισμός / Το τελεσίγραφο του Ιβάν!

Το τελεσίγραφο του Ιβάν!

Αποφασισμένος να «τελειώσει» όσους προκαλούν επεισόδια στην Τούμπα και πληγώνουν τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης και οι πράξεις αναμένεται να ξεκινήσουν από το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δημόσια δεσμεύτηκε ο Ιβάν Σαββίδης να «τελειώσει» όλους εκείνους που προκαλούν επεισόδια στην Τούμπα και προκαλούν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο στον ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει το Goal, η σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προέκυψε έπειτα από αρκετή σκέψη και αποτελεί προϊόν σύσκεψης που συγκάλεσε χθες το πρωί στο «Μακεδονία Παλλάς».

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται πλέον να ανεχθεί άλλες παρόμοιες συμπεριφορές και κριτήριο για τη μετέπειτα στάση φαίνεται πως αποτελεί το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, αν προκύψει το παραμικρό στην Τούμπα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τους Πειραιώτες, τότε ο Σαββίδης σκοπεύει να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές σε πολλά επίπεδα.

Από την αύξηση των ελέγχων κατά την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο, την αύξηση του αριθμού των σεκιούριτι και να μπει στο… μικροσκόπιο των πέταλο των οργανωμένων, ώστε να εντοπίζονται άμεσα οι ταραξίες.

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/to-telesigrafo-tou-iban/3112598

About basilis progressive