Home / Lifestyle / Το μανιφέστο μόδας του Alber Elbaz

Το μανιφέστο μόδας του Alber Elbaz

Το μανιφέστο της μόδας από τον Οίκο Lanvin. Στην έκθεση φωτογραφίας, που εγκαινιάστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου, στο Maison Europeenne de la Photographie στο Παρίσι εκτίθενται εικόνες που συλλαμβάνουν με ειλικρίνεια το πνεύμα, ενός από τους παλαιότερους οίκους μόδας της Γαλλίας.

Ο τίτλος Alber Elbaz/Lanvin Manifesto συμπυκνώνει τη θεματολογία των φωτογραφιών. Τα κλικ έχουν συλλάβει τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Alber Elbaz, να εργάζεται πυρετωδώς στο στούντιο του και την ομάδα των σχεδιαστών να δίνει μάχη με ριζόχαρτα και υφάσματα. Όλα «φωνάζουν» Alber. Και μετά η κορύφωση. Το αγωνιώδες «δράμα» του ντεφιλέ.

Περισσότερες από 350 φωτογραφίες με την υπογραφή των But Sou Lai, Mark Leibowitz, Katy Reiss, James Bort, Juliette Da Cunha και Alex Koo μεταγράφουν το πάθος για το ένδυμα. Μια εντυπωσιακή εγκατάσταση βίντεο, σκηνοθετημένη από τον Jean Cristophe Moine, προβάλει backstage σκηνές.

Η έκθεση χαρακτηρίστηκε ως «μια προσπάθεια να δουν οι επισκέπτες τη δουλειά της ονειρομηχανής του Elbaz». Το μανιφέστο είναι ουσιαστικά η φυσική συνέχεια της αναδρομικής έκθεσης-εξαιρετικά επιτυχημένης- του Jeanne Lanvin, πέρυσι, στο Palais Gailliera στο Παρίσι.

Alber Elbaz/Lanvin Manifesto έως 31 Οκτωβρίου

About totritomati