Home / Ειδήσεις / Το Λαύριο χάλασε το ντεμπούτο του Μπουρούση (78-70)

Το Λαύριο χάλασε το ντεμπούτο του Μπουρούση (78-70)

Μεγάλη νίκη σημείωσε το Λαύριο απέναντι στο Περιστέρι αφού επικράτησε με σκορ 78-70 χαλώντας μάλιστα το ντεμπούτο του Γιάννη Μπουρούση με την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Εξαιρετική απόδοση για το σύνολο του Χρήστου Σερέλη είχε ο Βασίλης Μουράτος που πέτυχε 15 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Ντιαλό και Έβανς με 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

Από την άλλη πλευρά για το Περιστέρι κορυφαίος ήταν ο Γιάννης Μπουρούσης που σημείωσε 19 πόντους, με τον Γκρέι να έχει 12 και τον Βασιλόπουλο να προσθέτει άλλους 10.

Το Λαύριο άρχισε το παιχνίδι παίζοντας εξαιρετικά, εκμεταλλευόμενο και το νωθρό ξεκίνημα που είχε το Περιστέρι, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται στο 24-15.

Στη συνέχει το ματς «έσφιξε» και η διαφορά παρέμενε στα ίδια επίπεδα. Χαρακτηριστικό είναι πως τόσο στη δεύτερη, όσο και στην τρίτη περίοδο τα επιμέρους σκορ ήταν ισόπαλα.

Το Λαύριο τελικά κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα, υποχρεώνοντας έτσι τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη στην δεύτερη τους ήττα για φέτος. Έτσι το σύνολο του Χρήστου Σερέλη, που αντίθετα έκανε την πρώτη του νίκη, βρίσκεται στην 10η θέση με ρεκόρ 1-3 και το Περιστέρι παραμένει πρώτο με 4-2.

Δείτε το box score του αγώνα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr