Home / Ειδήσεις / Τούχελ: «Να δείξουμε τι αξίζουμε στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ»

Τούχελ: «Να δείξουμε τι αξίζουμε στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ»

Η Παρί Σεν Ζερμέν έπεσε θύμα έκπληξης στη νέα σεζόν της Ligue 1. Την 1η αγωνιστική, οι Παριζιάνοι, οι οποίοι έπαιξαν χωρίς αρκετούς βασικούς παίκτες, έχασαν εκτός έδρας 1-0 από τη νεοφώτιστη Λανς.

Απόψε, η Παρί υποδέχεται τη Μαρσέιγ (22:00), με τον Τόμας Τούχελ να θεωρεί πως το ντέρμπι έρχεται σε καλό χρονικό σημείο ώστε η ομάδα του να δείξει καλή εικόνα και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

«Μια ομάδα το να θεωρείται αγαπημένη, δε σημαίνει τίποτα για εμάς, είτε αφορά εμάς είτε την Μαρσέιγ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο ό,τι και να γίνει.

Η στιγμή που έρχεται αυτό το παιχνιδιού είναι περίεργη, αλλά έχουμε κάποιους παίκτες που επιστρέφουν και θα κοιτάξουμε το σύστημα που είναι πιο εύκολο να βγει και το καλύτερο δυνατό.

Μου αρέσει πολύ αυτή η ομάδα, οι παίκτες μου είναι ανταγωνιστικοί. Η Μαρσέιγ φαίνεται καλύτερα προετοιμασμένη, αλλά εμείς έχουμε ποιότητα. Όλοι οι παίκτες θέλουν να κερδίσουν το ματς, επειδή πρέπει να το κάνουν για τους οπαδούς μας», τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου πριν το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Πηγή

About ingr