Home / Αθλητισμός / Τούντορ τέλος από τον ΠΑΟΚ, συνέχεια με Ίβιτς στον πάγκο

Τούντορ τέλος από τον ΠΑΟΚ, συνέχεια με Ίβιτς στον πάγκο

Το «αντίο» του Κροάτη

Θεσσαλονίκη
Παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει ότι αιτία για το «διαζύγιο» είναι τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και τα υποτιμητικά σχόλια του Κροάτη τεχνικού για την ποιότητα της ομάδας.

Τη θέση του στον πάγκο του «δικέφαλου» θα πάρει ως το τέλος της σεζόν ο Βλάνταν Ίβιτς, όπως αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τέλος ο Τούντορ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν».

Το αντίο στους παίκτες

Ο Κροάτης τεχνικός μετά από 8,5 μήνες αποχαιρέτησε τους παίκτες του στα αποδυτήρια και είπε λίγα, αλλά πολύ συγκεκριμένα πράγματα:

«Σας ευχαριστώ για την συνεργασία. Καλή συνέχεια σε όλους. Θέλω να ζητήσω συγνώμη αν προσέβαλε κάποιον. Καλή επιτυχία στα πλέι οφ. Είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να πετύχετε…».

Να σημειωθεί πως ολόκληρο το κροατικό «τιμ» θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ενώ για τον Ιταλό γυμναστή Πάολο Αρτίκο, όλοι στον ΠΑΟΚ επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας μαζί του.

Πρώτη προπόνηση με Ιβιτς

Από εκεί και πέρα, η… ζωή συνεχίζεται στην Τούμπα, καθώς τις πρώτες οδηγίες του, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, έδωσε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ο Βλάνταν Ιβιτς.

Ο τεχνικός τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής του «Δικεφάλου», στον οποίο δόθηκε η… σκυτάλη, μετά την απόφαση απομάκρυνσης από τον πάγκο του Ιγκορ Τούντορ, αφιέρωσε το πρόγραμμά του στην τακτική «Προσπαθώντας να καταστήσει σαφείς τις δικές του αρχές ποδοσφαίρου», όπως αναφέρθηκε από την ΠΑΕ.

Το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει το νέο καθοδηγητή των «ασπρόμαυρων», θα αποτελείται από τους Γιάννη Θωμαΐδη (βοηθός-αναλυτής), Μίροσλαβ Σνάουτσνερ (βοηθός), Χρήστο Κελπέκη (γυμναστής τερματοφυλάκων), Δημήτρη Δανιηλίδη (γυμναστής), Κυριάκο Τσιτιρίδη (ανάλυση δεδομένων).

Αύριο, αναμένεται να αποσαφηνιστεί, μετά από συζήτηση που προγραμματίζεται να γίνει μαζί του από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, αν θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το σύλλογο, ο γυμναστής, Πάολο Αρτίκο, συνεργάτης μέχρι τώρα του Τούντορ.

Σε ό,τι αφορά το προσεχές, εκτός έδρας, παιχνίδι, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με τον Παναιτωλικό, δεν υπολογίζονται οι Ροντρίγκες, Ζάιρο, Γλύκος (κινούνται με ατομικό πρόγραμμα), Μπερμπάτοφ, Τσίμιροτ, Χατζηισαΐας, Κωνσταντινίδης (συνεχίζουν να κάνουν θεραπεία) και ο τιμωρημένος Μακ.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis