Home / Πολιτική / Τους Θεοδωράκη και Γεννηματά ενημερώνει ο πρωθυπουργός, ενώ ο Μεϊμαράκης δεν σηκώνει το τηλέφωνο

Τους Θεοδωράκη και Γεννηματά ενημερώνει ο πρωθυπουργός, ενώ ο Μεϊμαράκης δεν σηκώνει το τηλέφωνο

Τον επικαφαλής του Ποταμιού αλλά και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα ενημερώσει απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την πορεία των διαπραγματεύσεων μετά και το χθεσινό Εurogroup και τη Σύνοδο Κορυφής, αλλά και τη σημερινή επιστολή Τσακαλώτου με το αίτημα για τρίτο πακέτο οαπό τον ESM.
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί απόψε στις 21:40, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ στη συνέχεια θα έχει για τον ίδιο λόγο, τηλεφωνική επικοινωνία με την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

Η εθνική συνεννόηση φαίνεται πως δεν κράτησε ούτε… μια μέρα για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο (μεταβατικός) πρόεδρος της ΝΔ διαμήνυσε σήμερα ότι δεν πάει σε νέα συνάντηση αρχηγών ούτε προτίθεται να συναντήσει κατά μόνας τον Αλέξη Τσίπρα εάν δεν ενημερώσει πρώτα ο πρωθυπουργός την Βουλή. .

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, μέλιστα, δεν απαντά στα… τηλέφωνα που τον παίρνει ο πρωθυπουργός.

«Ενώ ο Πρωθυπουργός έχει επανειλημμένως σήμερα αναζητήσει τηλεφωνικά τον κ. Μεϊμαράκη για να τον ενημερώσει και να έχει συνάντηση μαζί του, ο τελευταίος δεν έχει αποκριθεί.

Ο κ. Μεϊμαράκης μπορεί να δέχτηκε κριτική στο εσωτερικό του κόμματός του μετά τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, είναι όμως αδιανόητο να προβαίνει σε επικοινωνιακές πρωτοβουλίες στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης.

Ας μην ακολουθεί το παράδειγμα του κ. Σαμαρά», ανέφεραν νωρίτερα οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, διαβεβαιώνοντας τον ότι η ελληνική κυβέρνηση θα καταθέσει αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις.

About totritomati