Home / Διασκέδαση / «Τι σκατά έκανα»: Η αυτοκριτική της Κέιτ Γουίνσλετ για Γούντι Άλεν και Ρόμαν Πολάνσκι

«Τι σκατά έκανα»: Η αυτοκριτική της Κέιτ Γουίνσλετ για Γούντι Άλεν και Ρόμαν Πολάνσκι

Μετανιωμένη για τις συνεργασίες της με τους σκηνοθέτες Ρομαν Πολάνσκι και Γούντι Άλεν είναι η Κέιτ Γουίνσλετ.

Η Οσκαρική ηθοποιός, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Θεός της Σφαγής» του Πολάνσι το 2011 και στην ταινία «Wonder Wheel» του Άλεν το 2017.

Σε συνέντευξή της στο Vanity Fair δήλωσε αυτοκριτικά «Τι σκ@@ έκανα (δουλεύοντας μαζί τους)»;.

Η 44χρονη σταρ είπε ότι είναι «απίστευτο» ότι η βιομηχανία του κινηματογράφου είχε αυτούς τους δύο άνδρες τόσο ψηλά για τόσο πολύ καιρό.

Η Κέιτ Γουίνσλετ με τον Γούντι Άλεν και τη Τζούνο Τεμπλ στην πρεμιέρα του «Wonder Wheel»

«Είναι γ@@ ντροπιαστικό» τόνισε και πρόσθεσε ότι λαμβάνει την ευθύνη για το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τους δύο σκηνοθέτες και το νιώθει ως βάρος, αλλά αφού δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο τουλάχιστον είναι αληθινή σε αυτά που αισθάνεται.

Ο Γούντι Άλεν κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε το 1992 την τότε επτάχρονη θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου, κάτι που ο σκηνοθέτης έχει επανειλημμένα αρνηθεί.

Ο Ρόμαν Πολάνσκι καταδικάστηκε για τον βιασμό 13χρονου κοριτσιού το 1977.

Ο Ρόμαν Πολάνσκι καταδικάστηκε για τον βιασμό 13χρονου κοριτσιού το 1977.

Η Κέιτ Γουίνσλετ πρωταγωνιστεί μαζί με την Σέρσια Ρόναν στην ταινία «Ammonite» του Φράνσις Λι που αφορά τον απαγορευμένο έρωτα μεταξύ μιας παλαιοντολόγου και μιας εύπορης γυναίκα στη βικτωριανή Αγγλία.

Η Γουίνσλετ είπε ότι το Ammonite την έκανε να συνειδητοποιήσει ακόμη περισσότερο ότι επιθυμεί μέσα από τις ταινίες της να στέλνει τα μηνύματα που θέλουν οι γυναίκες ανεξαρτήτως σεξουαλικών προτιμήσεων.

«Επειδή η ζωή είναι γ@@ μικρή και θέλω να βάλω τα δυνατά μου για να δίνω ένα αξιοπρεπές παράδειγμα στις νεότερες γυναίκες. Τις παραδίδουμε σε έναν αρκετά γ@@ κόσμο, γι’ αυτό θα ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου για να υπάρχει κάποια ακεραιότητα» τόνισε.

Πηγή: Independent

Πηγή: skai.gr

About skaigr