Home / Showbiz / Τι ζήτησε η κόρη της Ασημακοπούλου και του Τσιρίλο από τον Αϊ Βασίλη!

Τι ζήτησε η κόρη της Ασημακοπούλου και του Τσιρίλο από τον Αϊ Βασίλη!

Τι κι αν γνωρίστηκαν πριν από εννέα χρόνια, κατά τη διάρκεια των πασχαλινών τους διακοπών στη Μύκονο, εκείνοι επιμένουν ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη τους γιορτή και, μάλιστα, δείχνουν να την απολαμβάνουν στο έπακρο, παρέα με την 6χρονη κόρη τους Μαρία Ροζάρια! Ο λόγος για τον άσο των ιταλικών γηπέδων Μπρούνο Τσιρίλο και τη σύζυγό του Έλενα Ασημακοπούλου.

Ο φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε να στολίζουν με άκρως γιορτινή διάθεση, φωτεινά χαμόγελα και αστεία πειράγματα το κατάστημα υποδημάτωνπου διατηρούν στην παραθαλάσσια περιοχή του Ωρωπού. Εννοείται ότι την παράσταση έκλεψε για ακόμη μία φορά η πανέμορφη κόρη του ζευγαριού άλλοτε με τα σκέρτσα της όταν τοποθετούσε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια στη βιτρίνα και άλλοτε με τις χαριτωμενιές και τα νάζια της στην αγκαλιά των γονιών της.

«Η κόρη μας είναι όλη μας η ζωή! Θέλει πολύ ένα αδερφάκι και όσο μεγαλώνει εκφράζει πιο έντονα την επιθυμία της», αποκαλύπτει στο Youweekly.gr η Έλενα Ασημακοπούλου. Τα επαγγελματικά της ηθοποιού διανύουν μια πολύ καλή περίοδο φέτος, καθώς πρωταγωνιστεί στην παιδική παράσταση «Ολόγυρα ολότελα ολόιδιοι», η οποία τη γεμίζει και την κάνει πολύ χαρούμενη.

Περισσότερα στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί…

About Andreas Chondros