Home / Ειδήσεις / Τι απαντά ο Τζήμερος στην καταγγελία ότι γρονθοκόπησε σύμβουλο του ΚΚΕ

Τι απαντά ο Τζήμερος στην καταγγελία ότι γρονθοκόπησε σύμβουλο του ΚΚΕ

Απάντηση στις καταγγελίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και ανέφεραν ότι γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλεξάνδρα Μπάλου, έδωσε στο δελτίο του ΑΝΤ1 ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά», Θάνος Τζήμερος.

«Έγιναν τα ακριβώς αντίθετα, τα οποία μπορείτε να δείτε ζητώντας το βίντεο από την εταιρεία η οποία βιντεοσκοπεί, με σύμβαση με την περιφέρεια, τις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου», τόνισε αναφορικά με τις καταγγελίες και συνέχισε:

«Εγώ προσερχόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο διαπίστωσα ότι στον προθάλαμο, όχι στην αίθουσα που γίνονται οι συνεδριάσεις, υπήρχαν αφίσες του ΠΑΜΕ. Η θέση μου είναι ότι ο δημόσιος χώρος είναι όλων μας και δεν είναι πεδίο κομματικής ασυδοσίας.

Ξεκόλλησα λοιπόν τις αφίσες του ΠΑΜΕ, τις πέταξα και μπήκα στην αίθουσα και κάθισα στη θέση μου. Μετά από κανένα 20λεπτο περίπου, κάποιος τραμπούκος του ΠΑΜΕ που ήταν εκεί, διαπίστωσε ότι έλειπαν οι αφίσες. Και ήρθε εκεί που καθόμουν, με έβριζε, και μου πετούσε τις αφίσες που είχε πάρει από τον κάδο τσαλακωμένες στα μούτρα».

Μετά «ήρθε ομάδα του ΚΚΕ και άρχισαν να με βρίζουν, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Μπαλού»

«Είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι αντίπαλος του ΚΚΕ σε μια σοβιετοκρατούμενη χώρα. Αυτή τη φορά λοιπόν, όταν μου επιτέθηκαν, εγώ σηκώθηκα και τους απώθησα. Δεν χαστούκισα, δεν γρονθοκόπησα», ανέφερε ακόμη.

About Andreas Chondros