Home / Αθλητισμός / Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Εσιέν

Την Τετάρτη στην Αθήνα ο Εσιέν

Στην τελική ευθεία έχει μπει η συμφωνία με τον Μάικλ Εσιέν, ο οποίος αναμένεται την ερχόμενη Τετάρτη στην Αθήνα προκειμένου να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Η προφορική συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Μάικλ Εσιέν έχει “κλειδώσει”, οι δύο πλευρές έχουν μπει πλέον στη διαδικασία ανταλλαγής των τελικών mail και την προσεχή Τετάρτη ο Γκανέζος σταρ αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από τα ιατρικά τεστ κι ακολούθως να “σφραγίσει” το deal.

Oι συζητήσεις των ανθρώπων του τριφυλλιού με τον εκπρόσωπο του 32χρονου άσου, Φαμπιάν Πιβετό, έχουν οδηγηθεί σε καταρχήν συμφωνία κι επί της ουσίας αυτό που μένει είναι να φιξαριστούν ορισμένες τελευταίες λεπτομέρειες.

Επ’ αυτών θα έρθει στην Αθήνα τα προσεχή 24ωρα ο Πιβετό, είτε την παραμονή της άφιξης του Εσιέν είτε μαζί με τον Γκανέζο, για να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες μαζί με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο.

Τη Δευτέρα ο Εσιέν θα ζητήσει για τυπικούς λόγους άδεια από τη διοίκηση της ιταλικής ομάδας, ούτως ώστε να του επιτρέψουν να περάσει από τα ιατρικά τεστ στην Αθήνα.

 

πηγή:http://www.sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/thn-tetarth-sthn-athhna-o-esien.3488258.html

About basilis progressive