Home / Ειδήσεις / Την Κυριακή η μπάλα στο MEGA θα είναι Super

Την Κυριακή η μπάλα στο MEGA θα είναι Super

Από αυτή την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 23:30 και κάθε Κυριακή βράδυ η αγαπημένη αθλητική εκπομπή του MEGA SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE  εγκαινιάζει την νέα τηλεοπτική σεζόν. Μπροστά από τις κάμερες για τις… πάσες και τα σουτ της ενημέρωσης όλων όσων συμβαίνουν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, το πιο δυνατό δίδυμο παρουσιαστών: ο Παύλος Παπαδημητρίου και ο Αντώνης Κατσαρός.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής καλεσμένος στο στούντιο ο εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σηκώνοντας την περασμένη εβδομάδα το τρόπαιο του Κυπελλούχου Ελλάδας, σε ένα ονειρεμένο φινάλε καριέρας.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ξετυλίγει το κουβάρι μιας καριέρας γεμάτης τίτλους στον Ολυμπιακό, μιας σπουδαίας διαδρομής από την Ξάνθη ως την Εθνική ομάδα φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μιλούν για εκείνον συμπαίκτες και αγαπημένοι φίλοι του.

Ακόμη, η SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE εστιάζει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του ΑΡΗ και του ΟΦΗ αναλύοντας τους αντιπάλους τους με μοναδικό τρόπο.

Όλο το ρεπορτάζ, πληροφορίες που θα μάθετε μόνο στο MEGA και καυτά σχόλια για όλη την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Και όπως πάντα, πλούσια εικόνα από όλα τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα και την αγωνιστική δράση σε όλα τα σπορ.

SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 23: 30

Παρουσίαση: Αντώνης Κατσαρός, Παύλος Παπαδημητρίου

#SuperBalaLive

Πηγή

About ingr