Σε μια μεγάλη βαθμολογικά νίκη έφτασε η Τζένοα. Η ομάδα της Γένοβας… καθάρισε (2-0) σχετικά εύκολα την Μπολόνια στο «Luigi Ferraris» η οποία και παρέμεινε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς τρίποντο.

Με το αποψινό τρίποντο, η Τζένοα ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον βρίσκεται στη 17η θέση με 14 βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη 12 με 17 πόντους.

Στο 33′ η Μπολόνια απείλησε με σουτ του Ορσολίνι που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Περίν. Στο 44′ οι Γενοβέζοι άνοιξαν το σκορ βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Σομουρόντοφ να γυρίζει και τον Ζάιτς να γράφει το 1-0.

Στο 55′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Τζένοα πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Εμποά Εμπόνκε να περνά για τον Ντέστρο που σε τετ-α-τετ με τον Ντα Κόστα, πλάσαρε για το 2-0.

Οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες, με το 2-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μασιέλο, Ραντοβάνοβιτς, Μπάνι, Ζαμπακόστα, Μπεχράμι (45′ Εμποά Εμπόνκε (74′ Λεραγκέρ)), Μπαντέλι, Ζάιτς, Κρίσιτο (45′ Γκιλιόνε), Ντέστρο (86′ Μελεγκόνι), Σομουρόντοφ (81′ Πιάτσα)

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Ντα Κόστα, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Παθ (81′ Πόλι), Χίκι (60′ Ντάικς), Σούτεν (60′ Μπάροου), Νικολάς Ντομίνγκες, Ορσολίνι (74′ Σκοφ Όλσεν), Σοριάνο, Βινιάτο, Παλάσιο (81′ Ράμπι)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο