Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Τα καλύτερα έρχονται»

«Τα καλύτερα έρχονται»

Πανευτυχής με τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και αισιόδοξος για το πράσινο μέλλον δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στο sport-fm.gr.

Οποιος έβλεπε τον Θανάση Γιαννακόπουλο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ χθες, καταλάβαινε ότι κάθε επιτυχία του Παναθηναϊκού κάνει αυτό τον ιστορικό παράγοντα τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Με ένα συνεχές χαμόγελο, με αστειάκια και ευχές στους παίκτες της ομάδας, ο κ. Γιαννακόπουλος «έλαμπε» από μακριά μετά τη νέα επικράτηση επί του Ολυμπιακού!

Μιλώντας στο sport-fm.gr, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, αλλά και την ατμόσφαιρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. «Ηταν μια μεγάλη νίκη που κάνει όλους τους Παναθηναϊκούς και εμένα φυσικά χαρούμενους. Η ομάδα που λατρεύω πήρε μια σπουδαία νίκη. Ηταν μια ακόμη νίκη επί του μεγάλου μας αντιπάλου. Καθαρή, πανάξια και ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί μέσα σε λίγες ημέρες νικήσαμε δυο φορές τον Ολυμπιακό», τόνισε, αρχικά, ο κ. Γιαννακόπουλος και συνέχισε:

«Θέλω να συγχαρώ τους φίλους του Παναθηναϊκού για την άψογη συμπεριφορά που είχαν στο γήπεδο. Δεν έπεσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ούτε ένα κέρμα και ήταν όλοι τους υποδειγματικοί. Αυτό είναι κάτι που χαροποιεί διπλά. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα στον Παναθηναϊκό και να έχει συμπεριφορά τέτοια, όπως αρμόζει στους Παναθηναϊκούς. Μόνο με φωνές και τίποτε περισσότερο. Και πάλι μπράβο σε κάθε φίλαθλο που ήρθε στο γήπεδο».

Οσο για τους στόχους και το μέλλον, ο εκ των διοικητικών ηγετών του «εξάστερου» ήταν ξεκάθαρος: «Τους στόχους τους ξέρουν όλοι. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρωπαϊκό. Παναθηναϊκός είμαστε, αλλά κοιτάξτε να δείτε. Φέτος, γίνεται μια νέα προσπάθεια με καλούς και νέους αθλητές και με έναν εξαιρετικό προπονητή. Ολοι σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν καταπληκτικοί. Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον. Γι’ αυτά είναι καλύτερα να μιλάει ο προπονητής. Αυτός είναι ο άρχοντας της ομάδας. Είμαι, όμως, αισιόδοξος και θα με θυμηθείτε. Τα καλύτερα έρχονται…».

πηγή sport fm

About m bonsu