Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Τίτλοι τέλους για Τζέισον Ρίτσαρτσον

Τίτλοι τέλους για Τζέισον Ρίτσαρτσον

Ένας από τους σπουδαιότερους dunkers της τελευταίας 15ετίας , ο Τζέισον Ρίτσαρτσον ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.

«Σήμερα είναι μία γλυκόπικρη στιγμή για μένα. Ανακοινώνω επίσημα πως αποσύρομαι από το επαγγελματικό μπάσκετ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους, αλλά και τις ομάδες στη Σάρλοτ, το Φοίνιξ, το Ορλάντο και τη Φιλαδέλφεια. Ειδικά τη Bay Area για την υποστήριξη τους τα τελευταία 14 χρόνια», είπε αρχικά ενώ συνεχίζοντας αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. «Το να φύγω είναι η πιο σκληρή απόφαση που έχω πάρει, αλλά επέλεξα την υγεία μου και να διαθέσω περισσότερο χρόνο στην οικογένεια μου. Αυτό είναι πιο σημαντικό για μένα πλέον…», κατέληξε.

Ο απόφοιτος του Michigan State έχει κερδίσει δύο φορές τον διαγωνισμό καρφωμάτων, ενώ είχε μέσο όρο πόντων 17.1 στην καριέρα του με τις ομάδες που αγωνίστηκε (Γουόριορς, Μπόμπκατς, Σανς, Μάτζικ και Σίξερς). Την τελευταία του σεζόν έπαιξε στους Σίξερς έχοντας 9,1 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα.

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/basket/titlous-telous-gia-tzeison-ritsartson/3110630

About basilis progressive