Home / Ειδήσεις / ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης : Οι ευθύνες της για την πανδημία δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς

ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης : Οι ευθύνες της για την πανδημία δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς

Επίθεση στην κυβέρνηση με φόντο την πανδημία αλλά και την απαγόρευση των συναθροίσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση τα έχει χαμένα. Όπως επίσης είναι προφανές πως η πανδημία και οι δραματικές εξελίξεις από την αδράνεια της κυβέρνησης στην προετοιμασία της χώρας και του ΕΣΥ, δεν επιτρέπουν μαζικές συγκεντρώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που θέτουν σε κίνδυνο την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης και η ΕΛ.ΑΣ έχουν δικαίωμα να καταστρατηγούν το Σύνταγμα, δήθεν για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων. Εξάλλου, αν ήθελαν να τηρήσουν το νόμο και να επιβάλλουν πρόστιμα για μη τήρηση των μέτρων προστασίας, ας πήγαιναν την περασμένη Κυριακή στην Πάρνηθα να δουν τον κ. Μητσοτάκη».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει σημειώνοντας τα εξής :

«Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από ακροδεξιούς και αντιδημοκρατικούς αντιπερισπασμούς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr