Home / Πολιτική / Συνελήφθη μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση στη ΝΔ

Συνελήφθη μέλος του Ρουβίκωνα για την επίθεση στη ΝΔ

Στη σύλληψη ενός μέλους της αντιεξουσιαστικής ομάδας «Ρουβίκωνας» για την επίθεση στο εκλογικό τμήμα της Νέας Δημοκρατίας, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, προχώρησε η αστυνομία.
Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή επικράτησε ένταση στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων, μελών του Ρουβίκωνα, εισέβαλε στο χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά η διαδικασία.

Οι δράστες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες, ανέβηκαν στο δεύτερο όροφο του κτιρίου, έβαψαν με μπογιά της κάλπες, κατέστρεψαν ψηφοδέλτια, ενώ φώναζαν συνθήματα όπως «Ο Τεμπονέρας ζει».

Σε κείμενο που ανέβασαν στη συνέχεια στο διαδίκτυο για τη συγκεκριμένη ενέργεια ανέφεραν ότι «έγινε για να καταδείξουμε ότι υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας που δεν μπορεί να χωνέψει πλέον τα δημοκρατικά παραμύθια τους και εξοργίζεται από τον πρόδηλο εμπαιγμό».

«Επιδιώκουμε και περιμένουμε από τις κοινωνικές ομάδες που έχουν πληγεί, από τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι απλά να γυρίσουν την πλάτη στην εκλογική παρωδία που στήνει η ΝΔ, αλλά να τους εναντιωθεί έμπρακτα και να τους διώξει με τις κλοτσιές, αυτούς και τις κάλπες τους από όλες τις γειτονιές όπου τολμούν να εμφανιστούν» τόνισε η ομάδα.

About totritomati