Home / Ειδήσεις / Συνελήφθησαν έπειτα από αγοραπωλησία ναρκωτικών

Συνελήφθησαν έπειτα από αγοραπωλησία ναρκωτικών

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Θεσσαλονίκης, δύο άτομα, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 58 και 49 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες χθες, εντοπίσθηκε ο 58χρονος έξω από το σπίτι του στην περιοχή της Τούμπας, να προμηθεύει με ναρκωτικές ουσίες τον 49χρονο, έναντι χρηματικού ποσού, οπότε και συνελήφθησαν.

Στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα μικρόδεμα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 8,8 γραμμαρίων, ένα μικρόδεμα ηρωίνης, βάρους 0,6 γραμμαρίων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Στην κατοχή, την οικία και υπόγεια αποθήκη του 58χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ένα μικρόδεμα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 14,5 γραμμαρίων, επτά μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 11,6 γραμμαρίων, ποσότητες ναρκωτικών δισκίων και ναρκωτικών φαρμάκων, τα οποία προόριζε για εμπορία, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 690 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο, με το οποίο πραγματοποιούσε τις παράνομες συναλλαγές του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

πηγή:http://www.newsbeast.gr/society/arthro/1841840/sinelifthisan-epita-apo-agorapolisia-narkotikon

About basilis progressive