Home / Επιχειρήσεις / Στον κλάδο ασφαλίσεων ζωής και υγείας μπαίνει η Ergo

Στον κλάδο ασφαλίσεων ζωής και υγείας μπαίνει η Ergo

Το νέο όραμα της ERGO Ασφαλιστικής και τους βασικούς πυλώνες της νέας στρατηγικής, καθώς και τις δράσεις της εταιρείας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό ανέλυσαν νωρίτερα σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Νίκος Αντιμησάρης και στελέχη της διοίκησης της εταιρείας. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκαν και στην είσοδό της ERGO στον Κλάδο Ζωής & Υγείας με το νέο Unit Linked πρόγραμμα, ERGO My Fund. Ο κ. Νίκος Αντιμησάρης σχεδόν δύο χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέλυσε στους δημοσιογράφους τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ERGO καθώς και τις ενέργειες που υλοποιούνται, προκειμένου η εταιρεία να καταστεί σημείο αναφοράς στην ασφαλιστική αγορά και πρότυπο πελατοκεντρικού χαρακτήρα και ποιότητας υπηρεσιών. Πλέον, η ERGO Ασφαλιστική, όπως ανέφερε, παραμένει προσηλωμένη στη βιώσιμη κερδοφορία, έχοντας όμως ως κύριο στόχο τη δυναμική της επέκταση και στον κλάδο Ζωής & Υγείας, προσφέροντας πλήρη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας πλέον όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων.  Σε δηλώσεις του ο κ. Ν. Αντιμησάρης σημείωσε ότι «στόχος όλων μας είναι η ERGO Ασφαλιστική να συνεχίσει σε αυτόν τον εξελικτικό ρυθμό, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της, η οποία στηρίζεται στην αξιοποίηση της τεχνολογίας, έχει καθοριστικό παράγοντα τον άνθρωπο και στόχο της να γίνει η πρώτη επιλογή για τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενούς μας, που είναι και το όραμά μας».
Ο κ. Δημήτριος Σπανός, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας της ERGO, εστιάζοντας στα προϊόντα έκανε μια σύντομη αναφορά στα προγράμματα ασφαλίσεων υγείας, παρουσιάζοντας στη συνέχεια τα νέα Unit Linked, ERGO My Fund. Πρόκειται για προϊόντα που προσφέρουν εξατομικευμένες επενδυτικές και ασφαλιστικές λύσεις και αποτελούν στρατηγικό πυλώνα ανάπτυξης στη δραστηριότητα των ασφαλίσεων Ζωής για την ERGO.

Τα προγράμματα αυτά συνδυάζουν ιδανικά την επένδυση με την ασφάλιση και αξιοποιούν την τεχνογνωσία και την εξειδίκευση των Ομίλων Munich Re και ERGO. Είναι σχεδιασμένα με βάση τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, καλύπτοντας ολοκληρωμένα τις επενδυτικές και ασφαλιστικές ανάγκες των καταναλωτών, με απόλυτη διαφάνεια, ευελιξία και πληρότητα όσον αφορά στην παρακολούθηση της επένδυσής τους. Η MEAG διαχειρίζεται σήμερα συνολικά κεφάλαια που υπερβαίνουν τα 340 δισ. ευρώ, γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στις σημαντικότερες εταιρείες διαχείρισης θεσμικών και ιδιωτικών κεφαλαίων παγκοσμίως.
Ο κ. Στάθης Τσαούσης Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων πρόσθεσε πως «το μέλλον τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια, θα είναι πολυκαναλικό και βασική μας προτεραιότητα είναι η απρόσκοπτη συνύπαρξη όλων των δικτύων πωλήσεων και η έμπρακτη στήριξή μας για την ανάπτυξή τους. Θέλουμε τους διαμεσολαβητές δίπλα μας έτσι ώστε να μεγαλώσουμε μαζί δημιουργώντας μια ασφαλιστική εταιρεία που τοποθετεί τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο». Τέλος, ο κ. Αλέξανδρος Σερμπέτης Διευθυντής Ψηφιακού Μετασχηματικού και Τομέα Πελατών δήλωσε ότι «για την ERGO, ο ψηφιακός μετασχηματισμός δεν είναι απλώς ένας εταιρικός στόχος. Είναι όρος επιβίωσης, όσο και ανάπτυξης, σε μία αγορά που συνεχώς αλλάζει, και για εμάς περιλαμβάνει τρεις πυλώνες δράσης, τον Πελάτη, το Συνεργάτη και την ίδια την Εταιρεία». Παράλληλα στην ομιλία του παρουσίασε μια καινοτόμο και πρωτοποριακή επενδυτική ψηφιακή πλατφόρμα το Fundbox, βασικό εργαλείο για την προώθηση του ERGO My Fund, καθώς ο συνεργάτης μπορεί μέσω αυτού να προσδιορίζει αυτόματα το επενδυτικό προφίλ του πελάτη και την προτεινόμενη για αυτόν επενδυτική επιλογή.

moneyreview.gr
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview