Home / Ειδήσεις / «Στις ΗΠΑ άξιζε ένας καλύτερος πρόεδρος» – Πώς αντιδρούν οι Έλληνες στο νέο σόου του Τραμπ

«Στις ΗΠΑ άξιζε ένας καλύτερος πρόεδρος» – Πώς αντιδρούν οι Έλληνες στο νέο σόου του Τραμπ

Αρνητικά αντιμετωπίζουν οι Έλληνες πολίτες το σόου του αμερικανού προέδρου και την αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίζει όλους τους κανόνες ασφαλείας. Μιλώντας στο MEGA, άλλοι σχολιάζουν υποτιμητικά τη στάση του και άλλοι υποστηρίζουν ότι στις ΗΠΑ άξιζε ένας καλύτερος Πρόεδρος.

Μετά από τη νοσηλεία εξπρές ο Ντόναλντ Τραμπ επέστρεψε στον Λευκό Οίκο, επιλέγοντας μάλιστα να αφαιρέσει επιδεικτικά τη μάσκα του μπροστά στις κάμερες. Ωστόσο η εικόνα του δεν πείθει τους Έλληνες που παρακολούθησαν το νέο σόου του Τραμπ.

«Δε μπορεί να έγινε καλά σε 4 μέρες. Έχει και μια Α ηλικία, είμαι πάρα πολύ έξαλλη! Από την αρχή έλεγε μη φοράτε μάσκες, τώρα έχει κορωνοϊό και σε 1 μήνα έρχονται εκλογές» λένε στην κάμερα του MEGA.

Η τιμωρία ενός αρνητή

Η τακτική του Τραμπ, να βγάλει τη μάσκα κάνει πολλούς να αμφισβητούν το εάν και κατά πόσο είναι πραγματικά ασθενής. Ωστόσο όσοι πιστεύουν ότι νόσησε εκτιμούν πως είναι η τιμωρία του επειδή ήταν αρνητής.

«Όσοι αμφισβητούν τον κοροναϊό τέτοια παθαίνουν».

«Μας απασχολεί όλους αυτό και πρέπει να τηρούμε τα μέτρα. Κι εγώ με μια μάσκα στο χέρι είμαι».

«Έχουν εκλογές. Ας περιμένουμε να τον καταδικάσει ο αμερικανικός λαός».

«Ζει σε ένα όνειρο και δε ξέρω πότε θα ξυπνήσει αυτός ο άνθρωπος».

Παρόλο που ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο, επιμένει να αμφισβητεί την πανδημία και τους ειδικούς επιστήμονες. Οι Έλληνες πολίτες παίρνουν θέση και αντιδρούν αρνητικά για τη στάση του, αλλά και για την επιλογή του να μη φοράει μάσκα.

«Δεν είναι σωστό ολόκληρος πρόεδρος να μη φοράει μάσκα!»

« Κακό του κεφαλιού του! Το κράτος του μπαίνει μέσα και θρηνεί όλο και περισσότερα άτομα!»

«Είναι υποκριτής και ανάξιος να είναι πρόεδρος των ΗΠΑ».

Λάθος μήνυμα από τον Τραμπ

Το πιο επικίνδυνο είναι, ότι ως μεγάλος ηγέτης, πέρασε το μήνυμα στον κόσμο, ότι νίκησε την αρρώστια, άρα το ίδιο μπορούν να κάνουν όλοι. Να πετάξουν τη μάσκα και να βγουν έξω, πηγαίνοντας «κόντρα» στις συστάσεις των λοιμωξιολόγων.

«Καλά να πάθει εφόσον δεν τηρούσε τα μέτρα».

«Ο άνθρωπος δε πάει καλά, γενικά. Βλέπουμε ότι υπάρχει πανδημία, θα πρέπει να προστατευτούμε όλοι και αυτός σαν πρωθυπουργός δείχνει λάθος επιλογές».

«Μπορεί να θέλει να λύσει το συνταξιοδοτικό. Εγκρίνω εγώ, μη φοράτε μάσκα! Δε βλέπετε εγώ την κρατάω στο χέρι!»

Είναι αποδεδειγμένο πλέον, πως ο κοροναϊός δε κάνει διακρίσεις και όσοι θεωρούσαν ότι η πανδημία είναι μία «φάρσα», όπως ο παθών, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να άλλαξαν γνώμη.

Πηγή

About ingr