Home / Αθλητισμός / Στη γειτονιά των αγγέλων ο Μάρτον Φούλοπ

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Μάρτον Φούλοπ

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Μάρτον Φούλοπ. Ο πρώην τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, πέθανε σε ηλικία 32 ετών, ενώ «πάλευε» με την επάρατη νόσο εδώ και 2,5 χρόνια.

Ο Ουγγρος το 2013 υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς διεγνώσθη όγκος στο χέρι του και αναγκαστικά αποχώρησε από την ενεργό δράση και η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν οι Αρκάδες.

Στον Αστέρα έμεινε για μια σεζόν (2012-13) και ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Έκανε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα (24 στην κανονική περίοδο και 4 στα play off), μια στα προκριματικά του Europa League, στο 0-0 με τη Μαρίτιμο στην Πορτογαλία και μια στο Κύπελλο. Αυτήν στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αγωνίστηκε σε 24 ματς με την εθνική ανδρών της Ουγγαρίας και σε 11 με την Κ-21. Ξεκίνησε την καριέρα του από την MTK Βουδαπέστης και πέρασε από εννέα αγγλικούς συλλόγους. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Σάντερλαντ, Λέστερ, Στόουκ, Τσέστερφιλντ, Κόβεντρι, Ίπσουιτς και Γουέστ Μπρομ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500038967#ref=latestarticles

About basilis progressive