Home / Ειδήσεις / Στην Ίντερ ο Μανωλάς! Προτάση “μαμούθ” τον “Νερατζούρι” στη Ρόμα!

Στην Ίντερ ο Μανωλάς! Προτάση “μαμούθ” τον “Νερατζούρι” στη Ρόμα!

Η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην Ιστορία βρίσκεται στα σκαριά αφού  ο Κώστας Μανωλάς αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ από το καλοκαίρι!

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά βρίσκονται Ρόμα και Ίντερ ενόψει καλοκαιριού! Το deal ούτως ή άλλως θα είναι… μυθικού βεληνεκούς για κεντρικό αμυντικό, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Έλληνα ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ιταλία, το κόστος της μεταγραφής αυτής θα ξεπερνάει τα 42 εκατ. ευρώ και φαίνεται πως απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για να επέλθει η οριστική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους της Serie A.

Περιττό να αναφερθεί φυσικά ότι αυτή θα είναι η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στα χρονικά, με τον 25χρόνο κεντρικό αμυντικό να παίρνει μάλιστα και μια γενναία αύξηση των ετήσιων αποδοχών του αφού οι Κινέζοι της Ίντερ έχουν τη μεταγραφή του στις απόλυτες προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φυσικά είναι «ψημένος» με το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο Μιλάνο και στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο super deal θα είναι σύντομα γεγονός.

About Andreas Chondros