Home / Ειδήσεις / Στα ιστορικά γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης, θα μιλήσει στις 19:30 ο Ευ. Μεϊμαράκης

Στα ιστορικά γραφεία της ΝΔ στη Ρηγίλλης, θα μιλήσει στις 19:30 ο Ευ. Μεϊμαράκης

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση των ψηφοφόρων της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ξεκινήσει τις ομιλίες του στο Λεκανοπέδιο από την ιστορική έδρα του κόμματος στη Ρηγίλλης.

«Στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευ. Μεϊμαράκη, στο ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης 18. Η Ελλάδα μπροστά», αναφέρει σχετική ανάρτηση της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ.

Το “παρών” αναμένεται να δώσουν όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος, πρώην υπουργοί, βουλευτές, πολιτευτές, μέλη της ΟΝΝΕΔ αλλά και απλοί ψηφοφόροι της ΝΔ.

Αρκετά από τα στελέχη της ΝΔ έχουν απευθύνει ανοικτό προσκλητήριο με διάφορα συνθήματα.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, 40 χρόνια πριν, εγκαινίασε τα γραφεία στην οδό Ρηγίλλης στις 11 Ιουλίου του 1975. Αύριο στις 19.30 θα είμαστε όλοι ξανά στο σπίτι μας, στη Ρηγίλλης 18» έγραψε για παράδειγμα στη σελίδα του στο facebook ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ανεβάζοντας φωτογραφία του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή από τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος.

Μία δική του φωτογραφία με τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο μπαλκόνι του κτιρίου της Ρηγίλλης ανέβασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το εξής σχόλιο: «Αύριο στις 19:30, θα είμαστε όλοι στη Ρηγίλλης. Αντλούμε δύναμη από την ιστορία μας!».

Αντίστοιχα μηνύματα έχουν στείλει και άλλα στελέχη του κόμματος ενώ η ΟΝΝΕΔ στη δική της ανακοίνωση απευθύνει προσκλητήριο για την αποψινή ομιλία του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το εξής κείμενο: «Αύριο Τρίτη 01.09.2015 και ώρα 19.30 δίνουμε ραντεβού εκεί απ΄ όπου ξεκινήσαμε. Ρηγίλλης 18. Στο ιστορικό κτίριο όπου πανηγυρίσαμε, κλάψαμε και γράψαμε την ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας».

About Panos Dreamer