Home / Αθλητισμός / Άλλα Αθλήματα / Στα ημιτελικά Μάρεϊ και Ράονιτς

Στα ημιτελικά Μάρεϊ και Ράονιτς

Στο Australian Open

Aθήνα

Ο Αντι Μάρεϊ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και στα προημιτελικά του «Australian Open» και κέρδισε δύσκολα με 3-1 σετ τον Ισπανό, Νταβίντ Φερέρ, Νο 8 στον κόσμο. Αυτή ήταν η 44η νίκη του κορυφαίου Βρετανού τενίστα στο αυστραλιανό Grand Slam.

Ο Μάρεϊ δεν υποτίμησε τον αντίπαλό του και χρειάστηκε λιγότερο από δύο ώρες για να τον νικήσει με 6-3, 6-7 (5/7), 6-2 και 6-3.

Αυτή ήταν και η πέμπτη -συνολικά- νίκη του Mάρεϊ στο 2016, αφού δεν είχε αγωνιστεί σε κανένα επίσημο τουρνουά μέχρι στιγμής στη χρονιά.

Ο 28χρονος Βρετανός, Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη και τέσσερις φορές φιναλίστ στο τουρνουά της Μελβούρνης, στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει Μίλος Ράοντιτς, που πραγματοποίησε ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση και απέκλεισε τον Γκαέλ Μινφίλς στα 4 σετ (6-3, 3-6, 6-3 και 6-4).

Ο Καναδός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά του Australian Open. Ο Ράονιτς, αήττητος ακόμα φέτος, έγινε ο πρώτος Καναδός στην ιστορία που πέρασε στους «4» της Μελβούρνης και θα διεκδικήσει μεθαύριο την πρώτη του πρόκριση σε τελικό Grand Slam.

Στον άλλο ημιτελικό του τουρνουά θα γίνει η μεγάλη μάχη μεταξύ των κορυφαίων, Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρότζερ Φέντερερ, την Πέμπτη στις 10:30.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin