Home / Ειδήσεις / ”Στήριξη στον Αλ. Τσίπρα μόνο αν δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει την πρόταση των 9 σημείων”

”Στήριξη στον Αλ. Τσίπρα μόνο αν δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει την πρόταση των 9 σημείων”

Δημόσια δέσμευση από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θα υλοποιήσει με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα τα εννέα σημεία του προγράμματος της Ένωσης Κεντρώων, ζητά ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης, για να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης και να στηρίξει την κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” και στην εκπομπή των Νίκου Γιώτη και Φάνη Γρηγοριάδη, είπε ότι, χθες, στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε με τον πρωθυπουργό για να παραστεί στην αυριανή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, συζήτησε μαζί του τις προτάσεις των 9 σημείων, που -όπως είπε- αν εφαρμοστούν θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα και θα μεταρρυθμίσουν τη χώρα.

“Αν το δεχτεί, τότε αυτή ήταν η αποστολή της Ένωσης Κεντρώων, να βοηθήσει την Ελλάδα. Θα ήμουν ανακόλουθος, αν δεχτεί τις προτάσεις και δημοσίως δεσμευτεί και βγούμε στις τηλεοράσεις και οι δυο και πούμε τον πρώτο μήνα θα γίνουν αυτά, τον δεύτερο τα άλλα. Τότε, εγώ δεν είμαι Χρυσή Αυγή ούτε ΚΚΕ να λέω όχι σε όλα” είπε ο κ. Λεβέντης και υπογράμμισε ότι αν μέσα σε διάστημα έξι μηνών υλοποιηθεί περίπου το 70% με 75% των προτάσεών του δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να στηρίξει την κυβέρνηση.

About m bonsu