Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / Σπόντες Πλάνινιτς σε Ντούντα

Σπόντες Πλάνινιτς σε Ντούντα

Μία μικρή πικρία για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, λόγω του παραγκωνισμού του στην Αναντολού Εφές, νιώθει ο Ζόραν Πλάνινιτς, ωστόσο όπως ξεκαθάρισε δεν κρατά καμία κακία στον «Ντούντα».

Σε απόφαση του Ντούσαν Ίβκοβιτς οφείλεται καθαρά το γεγονός πως ο Ζόραν Πλάνινιτς δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό με την Αναντολού Εφές, την περσινή σεζόν. Ο 33χρονος Κροάτης, ο οποίος αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το καλοκαίρι που πέρασε, εξέφρασε την πικρία του για τον χειρισμό που είχε από τον «Ντούντα», όμως τόνισε πως δεν του κρατάει καμία κακία.

«Την περσινή σεζόν δεν αγωνιστικά στην Αναντολού Εφές, γιατί δεν με ήθελε ο κόουτς Ίβκοβιτς στην ομάδα και η απόφασή του αυτή με στεναχώρησε. Η αλήθεια είναι ότι τις προηγούμενες σεζόν είχα προβλήματα στα γόνατα και την πλάτη, αλλά αυτός δεν ήταν ο λόγος που σταμάτησα το μπάσκετ. Έτσι, όταν τελείωσε το συμβόλαιό μου και παρά τις προτάσεις που είχα, αποφάσισα να σταματήσω. Θα έπρεπε να κάνω προπονήσεις δύο φορές την ημέρα, αλλά είχα κουραστεί. Τέτοιους ρυθμούς είχα στο NBA, αλλά ξέρω το κορμί μου και δεν ήμουν ποτέ αθλητικός, γι’ αυτό πέρασα τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου στην Ευρώπη», δήλωσε αρχικά ο Ζόραν Πλάνινιτς στην ιστοσελίδα «tportal.hr», ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν κρατάει κάποια… κακία στον «Ντούντα»:

«Όχι, αν ερχόταν θα τον υποδεχόμουν θερμά. Όλα στην ομάδα ήταν σωστά και παρά το γεγονός πως ήθελα να παίξω, ο Ίβκοβιτς δεν με υπολόγιζε. Παρ’ όλα αυτά είμαι πολύ χαρούμενος για την καριέρα που έκανα. Ενδεχομένως να μπορούσα να πετύχω ακόμη περισσότερα, αλλά και το χρόνο πίσω να μπορούσα να γυρίσω, δεν θα άλλαζα τίποτα»

πηγή sport fm

About m bonsu