Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Σοκαρισμένος ο Μίλερ για το πρότυπό του

Σοκαρισμένος ο Μίλερ για το πρότυπό του

Φανερά στεναχωρημένος, ο Τόμας Μίλερ μίλησε για τον Γκερντ Μίλερ και τα δυσάρεστα νέα που αφορούν την κατάσταση της υγείας του πρώην ποδοσφαιριστή που γι’ αυτόν υπήρξε πρότυπο.

Παραμένει σε κατάσταση σοκ η φίλαθλη Γερμανία μετά την αποκάλυψη πως ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της χώρας πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Ο Γκερντ Μίλερ μετά το τέλος της καριέρας του μέσα στα γήπεδα εργάστηκε επί σειρά ετών στην Μπάγερν, δίνοντας συμβουλές σε πολλούς νεαρούς επιθετικούς και μαθαίνοντάς τους τα μυστικά της τέχνης του γκολ, την οποία την κατείχε όσο ελάχιστοι.

Ένας από εκείνους που βελτίωσαν το παιχνίδι τους χάρη σε αυτόν είναι και ο συνεπώνυμός του, Τόμας Μίλερ, ο οποίος εξωτερίκευσε τα συναισθήματά του.

«Για μένα υπήρξε τεράστιο πρότυπο, κάποιος που πάντα θεωρούσα σπουδαίο άνθρωπο», δήλωσε στην «Bild» ο επιθετικός της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας, που βαδίζει στα βήματα του… προκατόχου πριν σαράντα πέντε χρόνια και στις δύο.

Με 30 γκολ σε 65 διεθνείς συμμετοχές, για την ώρα δεν απειλεί τον χτυπημένο από Αλτσχάιμερ, Γκερντ (68 σε 62), αλλά ξεκαθαρίζει ότι ο «μπομπερ», όπως έμεινε γνωστός, τον βοήθησε πάρα πολύ να εξελιχθεί.

«Από την αρχή βρισκόταν κοντά. Μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά μου μέσα στη μεγάλη περιοχή. Του χρωστώ ευγνωμοσύνη», πρόσθεσε ο 26χρονος άσος, ο οποίος ολοκλήρωσε τονίζοντας πως παρά τη δόξα και τα χρήματα που πέρασαν από τα χέρια του ηλικίας 70 ετών πρώην ποδοσφαιριστή, του έκανε εντύπωση το πόσο ταπεινός και μετρημένος παρέμεινε.

πηγή sport fm

About m bonsu