Home / Ειδήσεις / Σμαράγδα Καρύδη στο «Πάμε Δανάη!»: Xαίρομαι πολύ για την επιστροφή μου στο MEGA

Σμαράγδα Καρύδη στο «Πάμε Δανάη!»: Xαίρομαι πολύ για την επιστροφή μου στο MEGA

Στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/9) η αγαπημένη ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου ανατρεπτικού και απόλυτα διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού του MEGA,  «Ένα Εκατομμύριο ΥΕΝ» που θα παρουσιάζει από τον Οκτώβριο, η Σμαράγδα Καρύδη, έδωσε μια πρώτη γεύση για όλα όσα θα δούμε.

Ένα παιχνίδι γνώσεων… ανάποδα

Μιλώντας για το νέο πολυαναμενόμενο παιχνίδι γνώσεων του MEGA που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, η Σμαράγδα Καρύδη δήλωσε:

«Μου άρεσε πολύ το concept, το βρήκα διασκεδαστικό και επίσης μου άρεσε πολύ που η πρόταση ήρθε από το MEGA».

10 παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις, «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ».  Αυτό είναι το concept του νέου διασκεδαστικού τηλεπαιχνιδιού του Μεγάλου Καναλιού, στο οποίο όλα συμβαίνουν… ανάποδα.  

Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα.  

Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν.  

Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. 

Στο «Eνα εκατομμύριο ΥΕΝ» τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού τότε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Ακόμα και αν δε φύγεις κερδισμένος, θα φύγεις σιγουρά χορτασμένος, αφού ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν αποχωρεί με άδεια χέρια αλλά με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι. 

Είτε χαμένοι, είτε κερδισμένοι, ένα είναι σίγουρο, ότι οι παίκτες θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Μερίδιο ευθύνης σε αυτό θα έχει και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία – όπως φαίνεται και στο τρέιλερ που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο – έχει ήδη μπει στο πετσί του ρόλου. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης

Η Σμαράγδα Καρύδη δεν έκρυψε τη συγκίνηση της, μιλώντας για την επιστροφή της στην στέγη του MEGA.

«Χάρηκα πολύ που ξανάνοιξε το MEGA και φτιάχνει καινούριο πρόγραμμα και ξαναστήνεται από την αρχή. Και ξαναστήνεται, από ό,τι βλέπω, με τους όρους που είχε και τότε. Με ποιότητα, αισθητική και πολλούς ανθρώπους που άφησα τότε, τους ξαναβρίσκω πάλι εδώ» είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη,  για την επιστροφή της στο κανάλι των μεγάλων επιτυχιών.

Από τη συζήτηση φυσικά δεν έλειψαν και οι αναφορές στην θεατρική δραστηριότητα της ηθοποιού, με την Σμαράγδα Καρύδη να ομολογεί ο κοροναϊός έχει αλλάξει τα δεδομένα σε όλους τους τομείς της ζωής όλων, ενώ τέλος αποκάλυψε μίλησε και για όλα όσα την βοηθούν να χαλαρώσει σε μια περίοδο κρίσης και άγχους.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

Πηγή

About ingr