Home / Διεθνή / Σκότωσαν 16χρονη στις τουαλέτες σχολείου και βιντεοσκοπούσαν τη δολοφονία

Σκότωσαν 16χρονη στις τουαλέτες σχολείου και βιντεοσκοπούσαν τη δολοφονία

Σοκ στις ΗΠΑ από τη δολοφονία μιας 16χρονης στις τουαλέτες τους σχολείου από συμμαθήτριές της για τα μάτια ενός αγοριού (Pics + Vid)
news247
Απρίλιος 25 2016 14:07
Ανατριχιαστική η υπόθεση της δολοφονίας της 16χρονης Amy Joyner, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτους στις τουαλέτες του σχολείου της από συμμαθήτριές της, για τα μάτια ενός αγοριού την περασμένη Πέμπτη.

Τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως ο καβγάς ξεκίνησε σαν ένας απλός διαπληκτισμός μεταξύ της 16χρονης και μιας ομάδας κοριτσιών για ένα αγόρι, ωστόσο τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο στις τουαλέτες του σχολείου, στο Βίλμινγκτον των ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα κοριτσιών άρχισε να την ξυλοκοπεί, χτυπώντας παράλληλα το κεφάλι της Amy σε ένα νιπτήρα στις τουαλέτες , μέχρι που άτυχη κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της.
Οι καθηγητές ειδοποίησαν την αστυνομία, ωστόσο η 16χρονη βρισκόταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πέθανε λίγες ώρες αργότερα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

Παράλληλα, την οργή των πολιτών έχει προκαλέσει το γεγονός ότι άλλες μαθήτριες που παρακολουθούσαν το περιστατικό, δεν επενέβησαν για να τη βοηθήσουν, αλλά προτίμησαν να τραβήξουν βίντεο με την φρικτή δολοφονία της 16χρονης, το οποίο στην συνέχεια ανέβασαν στο διαδίκτυο.

Ο πατέρας του θύματος δήλωσε πως “Νόμιζα ότι το σχολείο είναι ένα μέρος όπου τα παιδιά βρίσκονται σε ασφάλεια. Νομίζω ότι ζω έναν εφιάλτη και προσπαθώ να ξυπνήσω. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η κόρη μου έφυγε. Ήταν η αγάπη της ζωής μου”.

Εν τω μεταξύ, ο αρχηγός της αστυνομίας Bobby Cummings επισήμανε ότι δύο μαθήτριες συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

(Πηγή: Dailymail)

SHARE:

About Vassilis Batzis