Home / Πολιτική / Σκουρλέτης: Ιστορικό «όχι» στη λιτότητα και τη μιντιακή τρομοκρατία

Σκουρλέτης: Ιστορικό «όχι» στη λιτότητα και τη μιντιακή τρομοκρατία

Ιστορικό χαρακτήρισε το «όχι» του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας πως στέλνει ένα πολλαπλό μήνυμα.
Μιλώντας στο Κόκκινο ο Πάνος Σκουρλέτης είπε πως πρόκειται για ένα «όχι» που ο κόσμος είπε στη λιτότητα και τάχθηκε υπέρ μιας σθεναρής και αποφασιστικής στάσης της κυβέρνησης να πετύχει μια συμφωνία που θα μας οδηγήσει σε ένα διαφορετικό δρόμο. «Ο λαός πήρε την τύχη του στα χέρια του, βγαίνοντας και ο ίδιος πιο ώριμος και πιο ενωμένος από την διαδικασία του δημοψηφίσματος», τόνισε ο υπουργός Εργασίας.

«Η χθεσινή μέρα αποτελεί μια εγγραφή που θα διδάσκεται στην ιστορία πώς ένας μικρός λαός χειραφετείται και δίνει μια μάχη απέναντι σε υπέρτερες δυνάμεις, πηγαίνοντας κόντρα στην μιντιακή τρομοκρατία η οποία αποδείχθηκε πως έχει κι αυτή τα όριά της και δεν πετυχαίνει πάντα τους σκοπούς της», ανέφερε επίσης.

Ο Πάνος Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να σημειώσει πως πρόκειται για μία απόφαση που σηματοδοτεί εξελίξεις και για την Ευρώπη, καθώς δείχνει πως οι ευρωπαϊκοί λαοί ξεσηκώνονται και να δείχνουν πως ένας νέος άνεμος αλλαγής φυσάει στην Ευρώπη, τον οποίο εκφράζει και ο Αλέξης Τσίπρας.

About totritomati