Home / Προτεινόμενα / Σημαντική νίκη του Πλατανιά, 2-0 τον Αστέρα

Σημαντική νίκη του Πλατανιά, 2-0 τον Αστέρα

Στην 21η αγωνιστική

Αθήνα
Στην πρώτη οκτάδα της Super League ανέβηκε ο Πλατανιάς, που σήμερα νίκησε 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια. Το ματς έγινε στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και τα γκολ των γηπεδούχων -που έφτασαν στην πρώτη τους νίκη για το 2016- πέτυχαν οι Γουνδουλάκης (20΄), Ανγκούλο (79΄).

Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από κόρνερ του Μενδρινού, ο Γουνδουλάκης πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με φαλτσαριστό σουτ πάνω στην κίνηση, από το ύψος της περιοχής. Το γκολ αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων δεδομένων. Ο Αστέρας που είχε μπει πιο δυνατά στο ματς (χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία) έδειξε να επηρεάζεται αρνητικά, τη στιγμή που η ψυχολογία των γηπεδούχων εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Εύκολα οι παίκτες του Παράσχου κρατούσαν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να αυξήσουν το προβάδισμα σε προσπάθειες του Μπανανά (45΄), Ράμος (54΄), με τον Μπαντή να αντιδρά σωστά και να αποκρούσει. Ο Αστέρας ανέβηκε μετά το 60΄, είχε την κατοχή και προσπαθούσε να φανεί απειλητικός, όμως η απουσία του Απόστολου Γιάννου ήταν παραπάνω από εμφανής.

Ετσι, οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία να «τελειώσουν» το ματς από το 79΄ με τον Ανγκούλο να διαμορφώνει από ασίστ του Αποστολόπουλου το τελικό 2-0, μόλις τρία λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Ηταν η πρώτη νίκη στην Ιστορία του Πλατανιά μετά από 10 αναμετρήσεις με τον Αστέρα Τρίπολης που έως τώρα είχε επτά νίκες, ενώ δύο ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα.

Διαιτητής: Τζήλος

Κίτρινες: Ράμος, Φ. Στανισάβλεβιτς – Σανκαρέ, Παντελιάδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρρντοβέλι, Σελίν, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (84΄ Μενδρινός), Μουνάφο (69΄ Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Ράμος (76΄ Ανγκούλο)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Μπαντής, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κιτοκό, Χαμντανί (81΄ Φερνάντες), Κουρμπέλης (66΄ Δημούτσος), Μπερτόλιο, Μούκαμ, Μάσα (76΄ Αλεξάνταρ Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

About admin