Home / Πολιτική / Σε εξέλιξη η συνάντηση του Π. Λαφαζάνη με τον Ευ. Μεϊμαράκη

Σε εξέλιξη η συνάντηση του Π. Λαφαζάνη με τον Ευ. Μεϊμαράκη

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του προέδρου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη, με τον πρόεδρο της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει ο κ. Λαφαζάνης στη Βουλή. Παρόντες στη συνάντηση είναι ο κ. Στρατούλης και ο κ. Ήσυχος.

Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ. Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε πως εξακολουθεί να πιστεύει ότι μέχρι την Παρασκευή υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί λύση τονίζοντας πως «όλοι πρέπει να καταλάβουμε ότι η εθνική συνεννόηση είναι εθνικό ζητούμενο».

Ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι η χώρα οδηγείται σε εκλογές που δεν έχουν εξηγηθεί και επέκρινε τη στάση του κ. Τσίπρα λέγοντας πως πάμε σε εκλογές για να αλλάξει τους «αντάρτες» στον ΣΥΡΙΖΑ και για να αντικαταστήσει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν επιτρέπεται ο πρωθυπουργός να λέει ότι δεν θέλει να με δει, ότι δεν θέλει να δει τον Λαφαζάνη, ότι δεν θα έρθει σε σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Το Σύνταγμα γιατί τα προβλέπει αυτά; Εγώ πιστεύω ότι η σύσκεψη των αρχηγών πρέπει να γίνει και να μείνει κενή η θέση του κ.Τσιπρα», συμπλήρωσε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι είχε προγραμματίσει τη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

About totritomati