Με τον καλύτερο τρόπο είπε… αντίο στο 2020 η Σεβίλλη. Η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι επικράτησε (2-0) εύκολα της Βιγιαρεάλ, κάνοντας… άλμα στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τους Σεβιγιάνους, που πλέον βρίσκονται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους. Στους ίδιους βαθμούς είναι και τα «κίτρινα υποβρύχια», που όμως έχουν και δύο ματς παραπάνω.

Από τα πρώτα λεπτά, η Σεβίλλη έδειξε ποιος είναι το… αφεντικό στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Μόλις στο 5′ λεπτό ο Ακούνια έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Φόιτ. Ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και έδειξε την άσπρη βούλα Την εκτέλεση ανέλαβε ο Οκάμπος, με τον 26χρονο παίκτη να γράφει το 1-0. Στο 35′ ο Ντιέγκο Κάρλος έκανε την κεφαλιά με τον Ασένχο να μπλοκάρει.

Στο 53ο λεπτό, οι γηπεδούχοι τελείωσαν την υπόθεση νίκη. Ο Οκάμπος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ελ Νεσίρι και αυτός με υπέροχο πλασέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ασένχο.

Οι δυο ομάδες έχασαν και άλλες ευκαιρίες, με το 2-0 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Φερνάνδο, Χορδάν (88’Γκουντέλι), Ράκιτιτς (76’Όλιβερ Τόρες), Σούσο (63’Μουνίρ), Οκάμπος, Ελ Νεσιρί (88’Ντε Γιόνγκ).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Πένια, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεντράθα, Τριγκέρος (82’Μπάκα), Φόιτ (46’Πίνο), Παρέχο, Τζεράρ Μορένο, Γκόμεθ, Νίνιο (64’Τσουκουέζε).

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο