Home / Αθλητισμός / Σίλβα σε Ντουρμάζ: «Γι’αυτό έμεινες εκτός Champions League»

Σίλβα σε Ντουρμάζ: «Γι’αυτό έμεινες εκτός Champions League»

Τετ-α-τετ με τον Τζίμι Ντουρμάζ είχε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, όπου ενημέρωσε τον Σουηδό για τον λόγο που τον άφησε εκτός της λίστας των παικτών για το φετινό Champions League.

«Ήταν μια απόφαση που πήρα την τελευταία στιγμή, γιατί την τελευταία στιγμή κάναμε τη μεταγραφή του Ερνάνι. Γι αυτό σε ενημέρωσα την τελευταία στιγμή και δεν σε είχα ενημερώσει νωρίτερα. Αν δεν είχαμε κάνει αυτήν την μεταγραφή δεν θα ήσουν εκτός. Επίσης, αν είχαμε αποκτήσει νωρίτερα τον Ερνάνι, θα σου έλεγα ότι δεν θα είσαι στη λίστα του Champions League για να κοιτάξεις να πας σε άλλη ομάδα αν ήθελες να φύγεις από τον Ολυμπιακό. Παραμένεις παίκτης της ομάδας και δεν πρόκειται να σε αδικήσω. Είναι στο χέρι σου να κερδίσεις τις ευκαιρίες που θα έχεις κατά τη διάρκεια της σεζόν», ήταν τα λόγια του Μάρκο Σίλβα στον Τζίμι Ντουρμάζ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την 1η Σεπτεμβρίου που είχε δηλωθεί η λίστα στην UEFA οι δύο άντρες δεν είχαν καταφέρει να μιλήσουν λόγω υποχρεώσεων του 26χρονου παίκτη με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ενώ μιλώντας σε Μέσο τη χώρας του ο Ντουρμάζ είχε φανερώσει τον εκνευρισμό του με αυτή την εξέλιξη.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/europe/championsleague/article/?aid=1500024807#ref=newsroombox

About basilis progressive