Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Σάκοτα: «Δεν έχει βγει στο γήπεδο η δουλειά μας»

Σάκοτα: «Δεν έχει βγει στο γήπεδο η δουλειά μας»

Έτοιμη για να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω θα είναι η ΑΕΚ στο ματς με την Γαλατασαράι για την δεύτερη αγωνιστική του Eurocup, όπως τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα στην επίσημη σελίδα της ομάδας.

Τις δυσκολίες του ματς με την Γαλατασαράι και τον τρόπο που θα την αντιμετωπίσει η ΑΕΚ σχολίασε στην επίσημη σελίδα των κιτρινόμαυρων ο Ντράγκαν Σάκοτα, τονίζοντας πως η ομάδα του θα είναι έτοιμη για το ματς.

Αναλυτικά:

«Αντιμετωπίζουμε αύριο (Τετάρτη) την ομάδα, που από την πρώτη στιγμή είπαμε, ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο. Εμείς πιστεύουμε, πάντως, ότι σιγά-σιγά θα βελτιωνόμαστε και στον αγώνα με τη Γαλατασαράι θα είμαστε σε θέση να προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω».

Οι προπονήσεις μας είναι εξαιρετικές. Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είναι αλήθεια, ότι δεν έχουμε δείξει στους αγώνες το πραγματικό μας πρόσωπο. Δεν έχει βγει στο γήπεδο η δουλειά μας, αλλά αυτό θα γίνει κάποια στιγμή.

Με την επικείμενη επιστροφή του Δημήτρη Κατσίβελη η κατάσταση θα βελτιωθεί. Στην φάση αυτή περιμένουμε από αρκετούς παίκτες, που θα πάρουν ευκαιρίες να προσφέρουν ακόμα περισσότερα».

πηγή sport fm

About m bonsu