Home / Ειδήσεις / Ρόμπερτ Πάτινσον : O Μπάτμαν νίκησε τον κοροναϊό

Ρόμπερτ Πάτινσον : O Μπάτμαν νίκησε τον κοροναϊό

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον επέστρεψε στα γυρίσματα της ταινίας The Batman μετά τη διάγνωση του με κοροναϊό, η οποία οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της παραγωγής.

Τα γυρίσματα της ταινίας της DC άρχισαν και πάλι, αφού είχαν σταματήσει για κάποιες εβδομάδες όταν επιβεβαιώθηκε ότι ο Πάτινσον βρέθηκε θετικός σε τεστ για την COVID-19.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με το ΑΠΕ εθεάθη πλέον στην αίθουσα συναυλιών στη Λίβερπουλ, St George’s Hall για τα γυρίσματα σκηνής που φαίνεται να ήταν μία κηδεία.

Φορούσε ένα σκούρο κοστούμι και ήταν περιτριγυρισμένος από αυτοκίνητα της αστυνομίας του Γκόθαμ καθώς αρκετός κόσμος στέκεται γύρω του στα σκαλιά.

Following his coronavirus diagnosis several weeks ago, Robert Pattinson is back to work in Liverpool on the set of The…

Δημοσιεύτηκε από FilmFreeway στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Τον περασμένο Μάρτιο, η παραγωγή σταμάτησε και πάλι λόγω της πανδημίας, καθώς ολόκληρη η κινηματογραφική βιομηχανία τέθηκε σε αναμονή.

Τα γυρίσματα ξανάρχισαν μόνο για δύο ημέρες τον Σεπτέμβριο και στη συνέχεια ανακοινώθηκε ότι ο Πάτινσον είναι θετικός στον κοροναϊό.

Η ημερομηνία έναρξης προβολής της ταινίας έχει επίσης μετατεθεί πολλές φορές. Η πρεμιέρα είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει τον Ιούνιο του 2021, στη συνέχεια τον Οκτώβριο του 2021 και τώρα αναμένεται τον Μάρτιο του 2022.

Εν τω μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται για τον Πάτινσον στον ρόλο του Μπάτμαν και ο ίδιος ο ηθοποιός παραδέχτηκε πρόσφατα ότι απολαμβάνει την ιδέα ότι μπορεί να τα «θαλασσώσει».

Ο σκηνοθέτης Ματ Ριβς αποκάλυψε επίσης ότι η ταινία του είναι για τον Μπάτμαν στις «πρώτες μέρες» του προσθέτοντας: «Αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για αυτήν την προσέγγιση είναι ότι γνωρίζετε ότι πολλές από τις άλλες ιστορίες είναι για το πώς έπρεπε κυριαρχήσει τον φόβο του και κυριαρχήσει στον εαυτό του για να γίνει Μπάτμαν. Και σε αυτήν την κατάσταση ο Μπάτμαν, είναι ο καλύτερος εαυτός του».

Πηγή

About ingr