Home / Ειδήσεις / Ρωμανός: Οι μόνοι που έχουν απλήρωτες υπερωρίες μετά το νομοσχέδιο Χατζηδάκη είναι οι εργαζόμενοι της «Αυγής»

Ρωμανός: Οι μόνοι που έχουν απλήρωτες υπερωρίες μετά το νομοσχέδιο Χατζηδάκη είναι οι εργαζόμενοι της «Αυγής»

Για το εργασιακό νομοσχέδιο και τα όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.

 Μιλώντας στο Action24, μαζί με τον Κώστα Ζαχαριάδη, είπε μεταξύ άλλων ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ μας έλεγε ότι με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη οι εργαζόμενοι θα έχουν απλήρωτες υπερωρίες. Οι μόνοι που έχουν απλήρωτες υπερωρίες μετά το νομοσχέδιο Χατζηδάκη είναι οι εργαζόμενοι στην “Αυγή”.Ο κ. Ρωμανός τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: “ο ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε και έκανε σχόλια περί καταστροφής των εργαζομένων και εργασιακού μεσαίωνα”. Χρόνια πριν από τις εκλογές μας έλεγε ότι θα απολύσουμε δημοσίους υπαλλήλους. Πριν από τις εκλογές μας έλεγε ότι θα δουλεύουν οι άνθρωποι 7ήμερο και 24ωρο. Τώρα μας λέει ότι με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη θα έχουν απλήρωτες υπερωρίες. Οι μόνοι που έχουν απλήρωτες υπερωρίες μετά το νομοσχέδιο Χατζηδάκη είναι οι εργαζόμενοι στην “Αυγή”. Στο τέλος θα φτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ να μην τον πιστεύει κανείς. Εγώ δεν είμαι σε θέση να τους βοηθήσω αλλά καλό θα είναι λίγο να τους προβληματίσει”.Μας έλεγαν οτι με το Νομοσχέδιο Χατζηδάκη οι εργαζόμενοι θα έχουν απλήρωτες υπερωρίες ενώ οι μόνοι που έχουν απλήρωτες υπερωρίες είναι οι υπάλληλοι της Αυγής. pic.twitter.com/c4sS7Jt5NH
— Nikos Romanos (@NickRomanos) July 15, 2021

Πηγή

About realgr