Home / Αστεία / Πώς ένας Τούρκος χασάπης έγινε… viral μόνο με μια κίνηση

Πώς ένας Τούρκος χασάπης έγινε… viral μόνο με μια κίνηση

Στους φαν του συγκαταλέγεται και ο Bruno Mars

Το παρατσούκλι του είναι «Μωρό του Αλατιού»… Δείτε γιατί!

Το επάγγελμα του χασάπη συγκαταλέγεται παραδοσιακά σε εκείνα που θεωρούνται σέξι από το γυναικείο φύλο, ή τουλάχιστον σε μια μερίδα του.

Κάτι ο μπαλτάς, κάτι τα στιβαρά μπράτσα που διαθέτει η πλειοψηφία των κρεοπωλών, η γυναίκεία φαντασία δεν αργεί να… οργιάσει, αντιμέτωπη με το θέαμα ενός χασάπη επί το έργον. Υπάρχει όμως ένας χασάπης που έχει σαρώσει τα τελευταία 24ωρα τα social media, όχι μόνο λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης (που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη) αλλά και εξαιτίας του μοναδικού ταμπεραμέντου του, το οποίο επιδεικνύει με τα βιντεάκια που ανεβάζει στο Instagram.

O Τούρκος χασάπης και σεφ Nusret Gökçe έχει κλέψει τις καρδιές χιλιάδων γυναικών online, κόβοντας κρέας με αέρινες κινήσεις και φορώντας σχεδόν πάντα γυαλιά ηλίου. Το παρατσούκλι του είναι «Salt Bae» (Μωρό του Αλατιού) και το έχει κερδίσει χάρη στον μοναδικό, τσαχπίνικο τρόπο με τον οποίο αλατίζει το κομμένο κρέας.

Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Gökçe, και στο οποίο κόβει και αλατίζει με το μοναδικό του στυλ μια μπριζόλα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατομμύρια views. Σε αυτό συνέβαλε φυσικά και το γεγονός ότι ο διάσημος τραγουδιστής Bruno Mars πόσταρε τη φωτογραφία ενός καρέ από το κλιπ, εμφανώς εντυπωσιασμένος από το πρωτότυπο look του Τούρκου κρεοπώλη.



Απολαύστε παρακάτω το viral βίντεο του μοναδικού αυτού χασάπη

Το tweet του Bruno Mars

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis