Home / Internet / Πόσο χρονών είναι αυτό το μοντέλο; Η ηλικία της θα σας αφήσει άφωνους!

Πόσο χρονών είναι αυτό το μοντέλο; Η ηλικία της θα σας αφήσει άφωνους!

«Θύελλα» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει ένα μοντέλο από την Ιαπωνία καθώς οι άνθρωποι αρνούνται να πιστέψουν την πραγματική της ηλικία.

Η Risa Hirako που ποζάρει με το μαγιό της και τα εσώρουχά της στο προφίλ της στο Instagram έχει 93.000 ακόλουθους που συνεχίζουν να αυξάνονται. Η γυναίκα από το Τόκιο έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές ως 20χρονη αλλά στην πραγματικότητα είναι 45 ετών!

risa

Η ίδια αποκαλύπτει ότι γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 1971. Τα σχόλια σε μια πρόσφατη φωτογραφία της που τη δείχνει να φοράει ένα ροζ μπικίνι και μεγάλα λευκά γυαλιά ηλίου δείχνουν ότι η Hirako έχει πολλούς θαυμαστές που αρνούνται να πιστέψουν ότι είναι 45 ετών.

risa-3

Το μοντέλο μιλάει για τον εαυτό της λέγοντας ότι είναι παραγωγός και καλλιτέχνης, έχει το δικό της blog και δείχνει την έκταση της επιτυχίας της, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών φωτογραφήσεων και των εξώφυλλων σε περιοδικά που αναφέρονται στην αγέραστη εικόνα της. Η ίδια δηλώνει ότι αγαπά τη μόδα και την ακολουθεί πιστά. Αυτό που τη βοηθά να διατηρείται είναι όπως αναφέρει, η υγιεινή διατροφή, όπως για παράδειγμα σαλάτα με γαρίδες. Αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της είναι το σκυλάκι της, η Candy. Βέβαια εκτός από αυτά αποκαλύπτει ότι και τα καλά γονίδια παίζουν πάντα το ρόλο τους στο να φαίνεται νέα.

ffffhjj

Σίγουρα πάντως από τις φωτογραφίες της δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος την ηλικία της ενώ πολλοί είναι δύσπιστοι με το αν έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις για να μοιάζει τόσο νέα. Η ίδια πάντως αδιαφορεί για τα σχόλια.

iolipo-o

gjkuipooip

 πηγή : newmoney.gr

About Kostas Athanasoulis