Home / ΑΓΟΡΕΣ / Πτώση στη Wall Street, παρά τα θετικά αποτελέσματα των τραπεζών 

Πτώση στη Wall Street, παρά τα θετικά αποτελέσματα των τραπεζών 

Στο κόκκινο άνοιξε η Wall Street με τη JP Morgan να οδηγήσει σε πτώση τις τραπεζικές μετοχές, αφού προειδοποίησε ότι το βασικό σενάριο της για τη φετινή χρονιά προβλέπει ήπια ύφεση. 
Κατά το άνοιγμα της συνεδρίασης ο Dow Jones υποχωρούσε κατά 0,3%, ενώ πτώση 0,7% κατέγραψε ο S&P 500. O Nasdaq υποχωρούσε 0,7% μετά από ένα σερί τεσσάρων ανοδικών συνεδριάσεων. Ακόμη και έτσι όμως οι αγορές μάλλον θα κλείσουν με άνοδο την εβδομάδα, καθώς ο Nasdaq βρίσκεται σε πορεία να καταγράψει την καλύτερη εβδομάδα του από τον Νοέμβριο με άνοδο της τάξης του 3%. Ο S&P καταγράφει άνοδο 1,5%, ενώ ο Dow Jones κερδίζει περί το 1%, πάντα σε επίπεδο εβδομάδας. 

Η JP Morgan ανακοίνωσε έσοδα που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις, αλλά προειδοποίηση ότι προετοιμάζεται για απώλειες καθώς το βασικό της σενάριο προβλέπει μια «ήπια ύφεση». Οι μετοχές της Wells Fargo υποχώρησαν κατά 4% αφού η τράπεζα ανακοίνωσε τα αποτελέσματα τετάρτου τριμήνου. Ήπια πτωτικά κινούνται οι μετοχές της Bank of America παρά την ανακοίνωση καλύτερων αποτελεσμάτων από τις εκτιμήσεις των αναλυτών. 
moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 
Wall Street: Πάνω από τις προβλέψεις τα αποτελέσματα BofA και JP Morgan
 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News

Πηγή

About moneyreview