Home / Αθλητισμός / Πρώτη του ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν με Τούντορ, Άρνεσεν

Πρώτη του ΠΑΟΚ στη νέα σεζόν με Τούντορ, Άρνεσεν

Ξεκίνησε την Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΟΚ για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο που φέτος αρχίζει νωρίτερα από κάθε άλλη σεζόν.

Στη Νέα Μεσήμβρια και τις εγκαταστάσεις της ομάδας έδωσαν το παρόν όλοι οι αναμενόμενοι παίκτες και οι δανεικοί σε άλλες ομάδες από την περυσινή περίοδο. Δεν πήγαν οι διεθνείς, Ελληνες και ξένοι που έχουν λίγων ημερών άδεια επιπλέον και οι ξένοι Λούκας και Χακόμπο.

Για τον τελευταίο είναι δρομολογημένη η λύση συνεργασίας αν και ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει ακόμα συμβόλαιο με την ομάδα ενώ ο Λούκας Πέρεθ δεσμεύεται ως τις 30/6 με τη Λα Κορούνια, καθώς τότε ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από τον ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του από την ελληνική ομάδα στην ισπανική.

Πριν την πρώτη προπόνηση, που έγινε κεκλεισμένων θυρών και για τους ανθρώπους των ΜΜΕ, ο νέος αθλητικός διευθυντής και οι προπονητές περίμεναν τους ποδοσφαιριστές και ο Φρανκ Άρνεσεν υποδέχτηκε έναν έναν ξεχωριστά κατά την άφιξή τους και είχε γνωριμία με τον καθένα τους.

Στα αποδυτήρια ο κ. Άρνεσεν παρουσίασε το προπονητικό τιμ με ένα μικρό καλωσόρισμα: “Θέλω να σας καλωσορίσω και ελπίζω οι διακοπές αν και λίγες να σας βοήθησαν να ξεκουραστείτε. Θέλω να ξεχάσετε τη χρονιά που προηγήθηκε και να κάνουμε μια νέα αρχή, η οποία ελπίζω ότι θα είναι επιτυχημένη. Νέος προπονητής σας είναι ο Ιγκόρ Τούντορ, τον οποίο καλωσορίζω και σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά”.

Στη συνέχεια καλωσόρισε τους παίκτες ο Ίγκορ Τούντορ: “Καλωσήρθατε και ελπίζω να προλάβατε να ξεκουραστείτε. Χαίρομαι που είμαι εδώ, μαζί με το τιμ μου, και θέλω να βάλετε μια γραμμή στο παρελθόν και να δουλέψουμε καλά μαζί για επιτυχίες. Ξέρω την ποιότητα που έχετε, όλοι σας ξέρετε ποδόσφαιρο και δική μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε τις ιδέες μας και την φιλοσοφία μας για το πως θα πετύχουμε μεγάλες νίκες ως ομάδα”.

Η ομάδα προπονήθηκε με φυσική κατάσταση και το ίδιο θα συμβεί και στην δεύτερη προπόνηση, στον ίδιο χώρο στις 7 το απόγευμα. Στο τριήμερο που ακολουθεί θα γίνουν οι απαραίτητοι ιατρικοί και εργομετρικοί έλεγχοι πριν αναχωρήσει στις 2 Ιουλίου η ομάδα για την Ολλανδία όπου και θα κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας εκεί.

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/superleague/article/?aid=1500007927#ref=latestarticles

About basilis progressive