Home / Αθλητισμός / «Πρώτη» Νικοπολίδη στην Εθνική Νέων

«Πρώτη» Νικοπολίδη στην Εθνική Νέων

Χωρίς παίκτη της ΑΕΚ η Εθνική Νέων στο παιχίδι με την Πορτογαλία στις 13 Οκτωβρίου (18:30), στην Ξάνθη, για την προκριματική φάση του UEFA U21 EURO 2017

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Αντώνης Νικοπολίδης, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που κάλεσε στην αποστολή για τον αγώνα με την Πορτογαλία στις 13 Οκτωβρίου (18:30), στην Ξάνθη, για την προκριματική φάση του UEFA U21 EURO 2017. Στις κλήσεις του Έλληνα τεχνικού δεν βρίσκεται κάποιος παίκτης της ΑΕΚ. Η αποστολή της Εθνικής θα συγκεντρωθεί την Πέμπτη στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδιών της Ξάνθης.

Οι ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν είναι οι: Χουτεσιώτης Ελευθέριος (Ολυμπιακός), Μπάρκας Βασίλειος (Ατρόμητος), Πούγγουρας Αχιλλέας (Βέροια), Χουχούμης Αδαμάντιος (Παναθηναϊκός), Γιαννούλης Δημήτριος (Βέροια), Βούρος Πραξιτέλης (Ολυμπιακός), Σάλιακας Εμμανουήλ (Ολυμπιακός), Ρισβάνης Σπυρίδων (Πανιώνιος), Σιώπης Εμμανουήλ (Πανιώνιος), Χαρίσης Χαρίλαος (ΠΑΟΚ), Δώνης Χρήστος (Παναθηναϊκός), Μύγας Γεώργιος (Παναιτωλικός), Μυστακίδης Ιωάννης (ΠΑΟΚ), Μαυρίας Χαράλαμπος (Σάντερλαντ), Γιακουμάκης Γεώργιος (Πλατανιάς), Τσιλιανίδης Κοσμάς (Ηρακλής), Φούντας Ταξιάρχης (Αστέρας Τρίπολης), Ιωαννίδης Νικόλαος (Ντόρτμουντ).

Πηγή: www.aek365.com

About gus_maverick