Home / Αθλητισμός / Πρώτη ήττα για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη, παίζουν για την πρόκριση

Πρώτη ήττα για Κοτσιλιάνο/Ζουπάνη, παίζουν για την πρόκριση

Οι Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης έχασαν την ευκαιρία να προκριθούν απευθείας στους «16» των ευρωπαϊκών αγώνων του Μπακού, μετά την πρώτη ήττα στον όμιλό τους.

Η ελληνική ομάδα έχασε από τους (δίδυμους) Ιταλούς Ματέο και Πάολο Ινγκρόσο με 0-2 (15-21, 13-21) και τερμάτισε δεύτερη στον όμιλό της.

Μετά την πρωινή ήττα τους, οι Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αργά το απόγευμα, την τρίτη ομάδα ενός εκ των υπόλοιπων επτά ομίλων, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το «εισιτήριο» για τους «16» της διοργάνωσης.

«Θα πρέπει από εδώ και πέρα να συνεχίσουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια μας και να αυξήσουμε τα πάρα πολύ καλά διαστήματα στην απόδοση μας. Πιστεύω ότι η διάρκεια μπορεί να μας φτάσει ψηλά» δήλωσε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος.

Από την πλευρά του ο Νίκος Ζουπάνης πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την διοργάνωση και συνεχίζουμε ακόμα. Στο αγωνιστικό νομίζω ότι είναι αρκετά δυνατό τουρνουά και σίγουρα στα νοκ άουτ θα έχει αρκετά καλά παιχνίδια».

 

πηγή:http://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1500006227#ref=latestarticles

About basilis progressive