Home / Πρόσωπα / Πρόσωπα της Πέμπτης

Πρόσωπα της Πέμπτης

H Εμα Στόουν (φωτ.) είναι η ηθοποιός που θα δώσει νέα ζωή σε μια από τις εμβληματικές κακές της Disney, την Κρουέλα ντε Βιλ, μεταφέροντάς τη μάλιστα στο punk Λονδίνο της δεκαετίας του 1970. Η ταινία «Cruella», της οποίας τα γυρίσματα μόλις ανακοινώθηκαν από την εταιρεία, θα προσπαθήσει να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία του «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός μας από το «Ι, Tonya» Γκρεγκ Γκιλέσπι και στο καστ συμμετέχει επίσης η Εμα Τόμσον.

(…) Η Τζούλια Κουίν, συγγραφέας της σειράς μυθιστορημάτων «Οικογένεια Μπρίτζερτον», με συνεχείς πρωτιές στις λίστες των NYTimes, θα συνομιλήσει ζωντανά μέσω Διαδικτύου με τη Δανάη Μπάρκα και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου για τη δουλειά της, από τις σελίδες του Public σε Facebook, YouTube και blog (25/2, στις 7 μ.μ.). Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Netflix «Bridgerton» είναι βασισμένη στο πρώτο από τα οκτώ βιβλία της ενότητας και έχει τίτλο «Ο δούκας κι εκείνη» (εκδόσεις Elxis).
(…) Η συλλογή του Ιάπωνα σχεδιαστή μόδας Κένζο Τακάντα, που έφυγε από τη ζωή το 2020, πρόκειται να δημοπρατηθεί στις 11 Μαΐου στο Παρίσι. Περιλαμβάνει περίπου 600 κομμάτια: έπιπλα Art Deco, πίνακες ζωγραφικής, κρυστάλλινους πολυελαίους και ασιατικά ή προκολομβιανά έργα. Ανάμεσά τους βρίσκεται επίσης ένα ξύλινο άλογο Hinoki από την περίοδο των Χαν, που εκτιμάται από 20.000 έως 30.000 ευρώ.

Πηγή

About kathimerini